Haberler

Yakutiye Belediye Meclisi İmar Revizyon Planlarını Görüştü

Yakutiye Belediye Meclisi Mayıs Ayı Oturumu Yapıldı.

Yakutiye Belediye Meclisi Mayıs ayı oturumu yapıldı.

Belediye Meclisi Başkan Fahrettin Atınç başkanlığında gerçekleştirdiği oturumda 2007 mali yılı kesin hesap cetvelini görüşüp incelenmek üzere komisyona havale edildi. Memur disiplin amirleri yönetmeliği ile norm kadro ilke ve standartlarına dair yönetmelik uyarınca sicil amirleri çizelgesi görüşülerek karara bağlandı. Ayrıca meclis oturumunda 4 işçinin kadro değişikliği de görüşüldü.

Meclisin en önemli gündem maddesini oluşturan Yakutiye İmar Revizyon Planları pafta pafta ayrılarak görüşülüp kabul edildi. Yeni plan oylamasında MHP grubu red oyu kullandı. Geçtiğimiz yıl ihale edilen ve Nisan ayı meclisinde tanıtımı yapılan imar revizyon planları çevre ve tarihi doku dikkate olarak hazırlandı. Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, “Yeni İmar Revizyon Planını 57 ayrı pafta olarak ayırıp mecliste oyladık. Zaman zaman iptal davaları açılıyor ve bir bölgedeki iptal bütünü etkiliyordu. Dava konusunu düşünerek revizyon planını 57 ayrı pafta olarak ayırıp oyladık. İptal davasına konu olabilecek durum olsada bütünü etkilemeyecek ve Yakutiye bölgesindeki inşaat sektörü bundan olumsuz etkilenmeyecek.” dedi.

(İRT-İRT-Y) 05.05.2008 16:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title