Haberler

Yakut: "CHP'li 5 Milletvekili Yeter Sayıya Dahildir"

TBMM Başkanvekili, AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, TBMM Genel Kurulunda Cumhurbaşkanı Seçiminin İlk Tur Oylaması Sırasında Salona Giren CHP'li 5 Milletvekilinin Yeter Sayıya Dahil Edileceğini Söyledi.

TBMM Başkanvekili, AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, TBMM Genel Kurulunda cumhurbaşkanı seçiminin ilk tur oylaması sırasında salona giren CHP'li 5 milletvekilinin yeter sayıya dahil edileceğini söyledi.

Yakut, CHP'li 5 milletvekilinin oylama sırasında Genel Kurul'a girdiklerini ve birleşimi yöneten TBMM Başkanı Bülent Arınç tarafından isimlerinin okunarak tutanaklara geçildiğini bildirdi.

Bu arada, CHP'li Çanakkale Milletvekili Ahmet Küçük, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Trabzon Milletvekili Şevket Arz, Edirne Milletvekili Rasim Çakır ve Denizli Milletvekili Haşim Oral'ın oylama başladıktan sonra Genel Kurul'a girmesi kuliste bazı CHP'li milletvekillerinin tepkisine neden oldu.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol ise ''Merak ve kontrol amacıyla bulunan arkadaşlarımızı da dahil ederek 368 milletvekilinin Genel Kurulda bulunduğu iddiasının, hiçbir geçerliliği yoktur'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title