Haberler

Yakış ve Dülger'e İtalya Devlet Nişanı Verildi

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Dülger ile TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Yaşar Yakış'a İtalya Devlet Nişanı Verildi.

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Dülger ile TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Yaşar Yakış'a İtalya Devlet Nişanı verildi.

İtalya Milli Günü nedeniyle İtalya Büyükelçiliği Konutu'nda düzenlenen resepsiyonda, Meclis Dışişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Dülger ile AB Uyum Komisyonu Başkanı Yaşar Yakış, İtalya Cumhuriyeti Devlet Nişanı ile onurlandırıldı.

Yakış, törende yaptığı konuşmada, İtalya'da kaldığı süre zarfında son derece mutlu olduğunu belirterek kendisine verilen nişan için teşekkür etti.

Mehmet Dülger de İtalya'nın "Doğunun Batısı, Batının Doğusu" olduğunu belirterek, ülkenin tarih, sanat ve kültür açısından son derece önemli bir ülke olduğunu söyledi. Dülger kendisine verilen İtalyan Devlet Nişanı'nı ömrünün sonuna kadar büyük bir onurla taşıyacağını ifade etti.

İtalya Büyükelçiliği resepsiyonu, İtalyan modacıların tasarımlarının sergilendiği mini bir defileyle son buldu.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title