Haberler

Yakın Karadeniz Baja Rallisi'nde Heyecanlı Anlar Yaşandı

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen 'Yakın Karadeniz Baja Rallisi' Akçakoca kumsalında düzenlenen ekstrem özel etabında kıyasıya yarış ilgiyle izlendi.

Akşam saatlerinde Çuhalı kumsalına kurulan özel parkurda başlayan motosiklet yarışlarında heyecan doruğa ulaştı. Türkiye'nin 4 bir tarafından gelen sporcular kıyasıya yarışırken, bazıları ise zor anlar yaşadı. Yarışmacılar, Türkiye'de ilk kez Karadeniz'de yarıştıklarını belirterek, "Mükemmel bir parkur hazırlanmış. Zor anlar yaşadık. Ancak şunu belirtmeliyiz; bu spor alanına herkesi davet ediyoruz" dediler.

Yarışlara Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici start vermesiyle başladı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akülke, bu yıl düzenlenen Baja rallisinde 450 km'lik bir parkur olduğunu belirterek, "Çok zor bir etap oldu. 1. gün Kaynaşlı ve Yığılca etabı 160 km geçildi ve Akçakoca'da kumsalda ekstrem yarışlarına geçildi. 68 sporcumuzdan 46 sporcumuz katılıyor. Mükemmel bir gecede güzel bir atmosferde izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatılıyor" dedi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenci ise 2. kez yarışların Akçakoca'da kumsalda ekstrem yarışların yapıldığını ve heyecanla vatandaşların izlediğini söyledi.

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Baja rallisinin Akçakoca etabında bu gece kumsalda motor gösterilerinin yapılmasından son derece memnuniyet olduğunu dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Düzce Valiliği Karadeniz Akçakoca Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title