Haberler

Yakın Arkadaşının Bodrum'daki Barda Hayatını Kaybettiğini Öğrenen Nazlı Hamarat Yasa Boğuldu

Güncelleme:

Nazlı Hamarat, Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir eğlence mekanında yaşanan silahlı çatışmada hayatını kaybeden yakın arkadaşı Hacer Tülü'nün ölüm haberiyle yıkıldı. Ölen arkadaşının bir çocuğunun olduğunu söyleyen Hamarat, "Allah'ım ne olur gerçek olmasın" dedi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir eğlence mekanında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenlerden birinin ünlü şarkıcılarla çalışan vokal Hacer Tülü olduğu öğrenildi. Tülü'nün acı haberini alan Nazlı Hamarat ise, yaşadığı üzüntüyü Instagram hesabından paylaştı.

"RÜYAMDA ÖLDÜĞÜNÜ GÖRDÜM"

Yakın arkadaşı Hacer Tülü ile olan fotoğrafını paylaşan Hamarat, Allah'ım ne olur doğru olmasın... Bayramda rüyamda gördüm lohusayım malum oldu sanırım. Baktım hikayelerine Bodrum'daydı eğleniyordu rüyamı anlatmak istemedim kimseye Hacer Tülü barda vurulmuş ölmüş diyorlardı. Çeşmeyi açtım ona anlattım gerçek olmasın diye kimseye söylemedim. Şimdi öğrenince şok oldum. Allah'ım ne olur doğru olmasın. Arkadaşımı evladına bağışla o da bir anne ne olur gerçek olmasın" dedi.

Yakın Arkadaşının Bodrum'daki Barda Hayatını Kaybettiğini Öğrenen Nazlı Hamarat'ın Acı Günü

HACER TÜLÜ KİMDİR?

Hacer Tülü, 10.04.1978 yılında İzmirde dünyaya geldi. Annesi Nalan Tülü Karşıyaka, babası İsmail Tülü Bornovalı olan Hacer Tülü'nün Ozan Tülü adında bir ağabeyi var. Ve aynı zamanda baba tarafından Yugoslav göçmeni Boşnak. İlköğretimini piyale ilkokulunda orta ve lise öğretimini bayraklı lisesinde üniversite öğretimini A.Ö.F ( Halkla İlişkiler ) tamamladı. Orta ve lise öğrenimi süresince uzun yıllar basketbol ve atletizmle ilgilendi.

1996 yılında İzmirli ünlü modacı Zuhal Yorgancıoğlu'nun teşvikiyle İzmirli milli manken Şafak Fişek hanımın ajansında zarafet eğitimini alıp, Zuhal Yorgancıoğlu'nun modelliğini yaptı. İzmir'de 2 sene modellikle uğraştıktan sonra 1999'da evlendi. 2003 yılında kızı İlayda Serina Aydın dünyaya geldi.

Yakın Arkadaşının Bodrum'daki Barda Hayatını Kaybettiğini Öğrenen Nazlı Hamarat'ın Acı Günü

2006 yılında İstanbul'a yerleşti. 2 sene modellik ve oyunculuk yaptı. 2008 yılında Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu'nda 2 sene tiyatro oyunculuğu yaptı. 'Namussuzum ki Namusluyum' ve 'Çılgın Yenge' adlı iki önemli tiyatro oyununda tiyatro oyunculuğu yaptı.

2008'de mankenlik ajansına ortak olup mankenlik ajansı işletmeye başladı. Defileler, açılış ve tanıtımlar, önemli organizasyonlara imzasını attı.

Yakın Arkadaşının Bodrum'daki Barda Hayatını Kaybettiğini Öğrenen Nazlı Hamarat'ın Acı Günü

Yakın arkadaşı Alpay Aydın'ın dönem dönem ; 'sen neden şarkı söylemiyorsun, birçok şarkıcıdan sesin güzel, iyi bir eğitimle güzel yerlere gelirsin' demesiyle müzikle profesyonel anlamda ilgilenmeye başlayan Hacer Tülü, madem öyle sen şarkılarımı yap, ben de bu işe gireyim deyince Tanımadın Say ve Çok Selam Söyle şarkılarının ortaya çıktı. Ve Hacer Tülü'nün müzik yaşantısı başlamış oldu. Aranjörü Ünal Aşkın'ın teşvikiyle Şan Öğretmeni Zehra Belevi'den sıkı bir şan eğitimi almaya başladı.

Yakın Arkadaşının Bodrum'daki Barda Hayatını Kaybettiğini Öğrenen Nazlı Hamarat'ın Acı Günü

Yakın Arkadaşının Bodrum'daki Barda Hayatını Kaybettiğini Öğrenen Nazlı Hamarat'ın Acı Günü

Yakın Arkadaşının Bodrum'daki Barda Hayatını Kaybettiğini Öğrenen Nazlı Hamarat'ın Acı Günü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bodrum Muğla Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

ADA:

sen kimsinki rüya görüyorsun umarım tez zamanda seninde akibetin aynısı olur

3
8
yanıtYanıtla
Büşra:

Bu kadin kim ? Mesleği ne ? Uzulecek bi kalbi var mi bence yok :)

2
5
yanıtYanıtla
ünal:

nazlı hamarat kim ya allah aşkına, hamileyim kocam bilmem ne kim bilmiyorum diyo, nerde ne sanatı var gören duyan bilen yok meşhur olmak için kimden belli olmayan hamileliği var , rezil hayat kadını

5
2
yanıtYanıtla
misafir:

BÜŞRA !! MESLEGİ FARKLIYSA İNSAN DEĞİL Mİ AİLESİ YAŞANTISI YOKMU BÖYLE ZİHNİYETLERE YAZIK ASIL. .

5
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Pardon yorumu dusunmeden yazdim ki nazli hamarati tanimadigim icin oyle dedim pardon

yanıt0
yanıt0
Büşra:

Pardon haklisiniz

yanıt0
yanıt0
Karakurt:

Kim bu hamarat.

2
1
yanıtYanıtla
Acem kızı:

Bu kadın kocasi ,babası için üzüldümü ki bide başkaları için üzülsün . Hem kimki bu haber oluyo yaa sanki önemli biriymiş gibi :)

2
1
yanıtYanıtla
emel:

yaw he he iki saat sonra unutur

2
0
yanıtYanıtla
Aslı, Büşra, Leyla:

Buraya daha yorum yazmamışsınız, bekleniyorsunuz (daha doğrusu bekleniyorsun)

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title