Haberler

Yakacak Uğruna Canından Oluyordu

Şişli'de Yakmak İçin Kullanacağı Tahtaları Almak Üzere Yıkımı Yapılan Bir Okul Binasının Çatısına Çıkan Şahıs, Çöken Çatının Altında Kalarak Yaralandı. Şahıs, İtfaiye Ekiplerinin Kurtarma Çalışmaları Sırasında da Halatın Kayması Sonucu Düşme Tehlikesi Atlattı.

Şişli'de yakmak için kullanacağı tahtaları almak üzere yıkımı yapılan bir okul binasının çatısına çıkan şahıs, çöken çatının altında kalarak yaralandı. Şahıs, itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmaları sırasında da halatın kayması sonucu düşme tehlikesi atlattı.

Edinilen bilgiye göre, Şişli Ayazağa G-1 Sokak'ta bulunan Uğur Erkey İlköğretim Okulu'nda meydana gelen olayda, 2 çocuk babası Bahattin Eren (26) ve 2 arkadaşı, yakmak için kullanacakları tahtaları almak üzere yıkımı yapılan okul binasının çatısına çıktı. Bir müddet sonra 2 kişi okul binasının çatısından inerken, Eren ise tahta toplamaya devam etti. Bu sırada çatı aniden çöktü. Büyük bir gürültüyle çöken çatının altında kalan Eren'in çığlıklarını duyan vatandaşlar, durumu itfaiye ve ambulans ekiplerine

bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ve ambulans ekipleri, Eren'i kurtarmak için hummalı bir çalışma başlattı. Çöken çatının altından kurtarılan Eren'in belinin kırıldığı anlaşıldı. Eren, sedyeye alınarak halat yardımıyla aşağı indirilmek istendi. Acılar içinde kıvranan Eren, halatın kayması sonucu sedyeden düşme tehlikesi geçirdi. Eren düşmekten son anda kurtarıldı. Şahsın belinin kırıldığını öğrenen yakınları ise sinir krizi geçirdi. Halat ve sedye yardımıyla çatıdan indirilen Eren, ambulansa alınarak

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görgü tanıkları ise, Eren'in 2 arkadaşıyla birlikte yakacak almak tahta için çatıya çıktığını belirterek, "Bir süre sonra iki arkadaşı indi. Bahattin abi orada kaldı. Tahtayı çekerken, çatı komple üzerine çöktü ve altında kaldı. Daha sonra bağırmasını duyduk. Okula geldik. Çatının altında kaldığını görünce ambulansa ve itfaiyeye haber verdik" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(AU-RA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title