Haberler

Yahya Öztürk: "Karalama Kampanyasının Asılsız Ürünü"

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (Tem) Şube Müdürü Yahya Öztürk, "Kendisini ve Teşkilatını Hedef Alan Haberlerin Karalama Kampanyasının Asılsız Ürünü Olduğunu" Bildirdi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürü Yahya Öztürk, "kendisini ve teşkilatını hedef alan haberlerin karalama kampanyasının asılsız ürünü olduğunu" bildirdi.

Yahya Öztürk, konuya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında, bugünkü Akşam Gazetesinde, "Vur Emri Polis Şefinden" başlığı altında haber yayımlandığını belirten Öztürk, şöyle dedi:

"Şahsımı ve teşkilatımı hedef alan haber, yalan, iftira ve karalama kampanyasının asılsız bir ürünüdür. Kamuoyunda bilgi kirliliği oluşturmaya ve kafaları karıştırmaya yönelik kampanyanın bir parçasıdır. Benim haberde ifade edelin hususlarla uzaktan yakından hiçbir ilgim yoktur. Bu haber ile ilgili, sorumluluğu olanlar hakkında hem ceza hem de tazminat davası açacağım."

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title