Haberler

Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu'nda Bahar Şenlikleri

Aydın'da Yaz Tatilinin Yaklaşmasıyla Birlikte Okullarda da Yıl Sonu Etkinlikleri Başladı. Aydın Merkez Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu'nda Düzenlenen Geleneksel Bahar Şenliklerinde Renkli Görüntüler Yaşandı. Okul Bahçesinde Düzenlenen Etkinliklerde Yarışmalara Katılan Öğrenciler Velileri ve Davetlileri Kırdı Geçirdi.

Aydın'da yaz tatilinin yaklaşmasıyla birlikte okullarda da yıl sonu etkinlikleri başladı. Aydın Merkez Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu'nda düzenlenen Geleneksel Bahar Şenliklerinde renkli görüntüler yaşandı. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliklerde yarışmalara katılan öğrenciler velileri ve davetlileri kırdı geçirdi.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinliklerde en büyük ilgiyi yoğurt yeme yarışmaları aldı. Sınıflar arasında düzenlen yarışmada öğrenciler bir kase yoğurdu ellerini kullanmadan en hızlı şekilde yemeye yarıştılar.

Yıl sonu ve Bahar Şenlikleri etkinliklerinin geleneksel olarak yıllardır devam ettiğini belirten okul idarecileri amaçlarının öğrenci-okul ve veli kaynaşmasını sağlamak olduğunu belirttiler.

(İK-YK)

01.06.2007 17:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title