Haberler

Yahşihan'da Tekne Keyfi

Kırıkkale’nin Yahşihan İlçe Belediyesi Kızılırmak Nehri üzerinde tekne turları düzenleyerek yörenin güzelliklerini misafirlerine sunacak.

Kırıkkale'nin Yahşihan İlçe Belediyesi Kızılırmak Nehri üzerinde tekne turları düzenleyerek yörenin güzelliklerini misafirlerine sunacak.

Kırıkkale'nin hızlı gelişen ve yenilenen yüzü olan Yahşihan Belediyesi, her geçen gün hizmetlerine bir yenisini ekliyor. Belediye tarafından ilçeye kazandırılan tekne ile artık Kızılırmak üzerinde tekne turları düzenlenebilecek. İlçeye turistik bir değer kazandıracak tekne turları ile yöre insanı üzerindeki Yahşihan'a yönelik var olan ilginin daha da artması bekleniyor. Türkiye'nin Eskişehir, Antalya, Nevşehir ve Bartın gibi pek çok alanında bulunan tekne ile ırmak turu keyfi Yahşihan Belediyesinin girişimleriyle artık Kırıkkale'de de yaşanacak. 'Elif 71' ismi verilen teknenin yakın bir süre içerisinde faaliyetlerine başlaması hedefleniyor.

"Tarihi demir köprü de tur güzergahında"

Düzenlenecek tekne turları ile Kırıkkale'de bir ilke imza atan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, düzenlenen turları hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Sungur, "Türkiye'nin en büyük nehri olan Kızılırmak üzerinde, Abdülhamit döneminde yapılan, yüz yılı aşkın süredir ayakta duran Türkiye'nin ilk demir köprüsünü bilmeyenlere tanıtmak ve Kızılırmak'ın ilçeye yansıttığı güzelliği göstermek için ırmak üzerinde tekne turu düzenlemek istedik. Bu amaçla 60 kişi kapasiteli, 15 metre uzunluğundaki tekneyi halkımızın hizmetine sunduk. Turlarımız deneme sürüşlerimizin ardından en yakın zamanda başlayacak. Biliyorsunuz Avrupa'da Venedik'te insanlar teknelerle gezdiriliyor, artık bunun bir benzeri imkana Kırıkkaleliler, şehrimizi ve ilçemizi ziyaret eden insanlarda sahip olabilecek" dedi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kızılırmak Kırıkkale Yahşihan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title