Haberler

Melenia Islanırken Şemsiyesini Paylaşmayan Trump, Centilmenlikte Yine Sınıfta Kaldı

Güncelleme:

Beyaz Saray'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan ABD Başkanı Donald Trump'ın yağmurlu havada elindeki şemsiyeyi sadece kendine tutup eşi Melania Trump ile paylaşmaması tartışmalara neden oldu.

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi First Lady Melania Trump Beyaz Saray'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Havanın yağışlı olması sebebiyle Trump şemsiyesini yanına aldı. Ancak soru-cevap sonrası helikoptere yönelen Trump'ın elindeki şemsiyeyi sadece kendine tutup eşi ile paylaşmaması tartışmalara neden oldu.

TRUMP, ŞEMSİYESİNİ MELENİA İLE PAYLAŞMADI

ABD Başkanı Donald Trump, önceki gün eşi Melania Trump ile Michael kasırgasının vurduğu Florida'ya gitmişti. Beyaz Saray'dan başkanlık helikopterine giderken gazetecilere açıklama yapan Trump, First Lady'den uzaklaşarak dışarıda bıraktı. Bir an şaşkınlık yaşayan Melania Trump, gülümsemeye çalıştı.

Yağmurlu Havada Şemsiyeyi Kendine Tutan ABD Başkanı Trump Yine Eşini Unuttu

"SAÇLARI EN ÖNEMLİ ŞEY"

Daha sonra uzaklaşırlarken de Trump'ın şemsiyeyi yine kendine tuttuğu görüldü. "Saçları en önemli şey" diyerek Trump'ın çok önemsediği saçlarıyla alay eden kullanıcılardan çok sayıda eleştiri de geldi.

Yağmurlu Havada Şemsiyeyi Kendine Tutan ABD Başkanı Trump Yine Eşini Unuttu

TRUMP, CENTİLMENLİKTE YİNE SINIFTA KALDI

Donald Trump geçtiğimiz aylarda Sahibi olduğu Florida'daki Mar-a-Lago golf kulübü dönüşünde uçağa binerken, eşi Melania ve oğlu Barron açıkta olmasına rağmen yağmurlu havada şemsiyeyi kendine tutmuş ve eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Trump hakkında yazılan ve ABD'de zirveye oturarak, çok tartışılan "Fire and Fury: Inside Trump White House" (Trump'n Beyaz Saray'ında Ateş ve Öfke) adlı kitaptaki iddialarda da, başkanın kızı Ivanka'nın arkadaşlarına babasının kelleşmeyi engellemek için kafa derisi küçültme ameliyatı yaptırdığını anlattığı yer alıyor. Söz konusu operasyonda kelleşen bölgenin ölü derisi kesilip çıkarılıyor ve saç çıkması sağlanıyor.

Yağmurlu Havada Şemsiyeyi Kendine Tutan ABD Başkanı Trump Yine Eşini Unuttu

Yağmurlu Havada Şemsiyeyi Kendine Tutan ABD Başkanı Trump Yine Eşini Unuttu

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Şemsi Tebrizi Donald Trump Beyaz Saray Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

E:

Bence kadın istemiyor zaten okadarda yağmur görünmüyor

13
0
yanıtYanıtla
egge:

batı ülkeleri bizden daha alçak gönüllü keske onlar gibi olabilsek, bizim ülkemizde herhangi bir kurumda baskan ol, o şemşiyeyi baskan değil yanında kosturdugu insanlara tutturular !!!!!!!!!!!

10
3
yanıtYanıtla
harkasın melani:

melani gerçek bir ikon. ne giyse yakışıyor. 10, 10, 10. . . 100 tam puan veriyorum

8
5
yanıtYanıtla
Burada bu noktaya işaret edelim:

Şemsiyeyi koruması değil kendisi taşıyor bizim ülkede diplomatlar semsiye tasimazlar ellerine yapisacaklar...

8
3
yanıtYanıtla
derin:

AHHH ABLAM BU ADAM PIRLANTADAN OLSA YİNE YANINDA KALINMAZ. GÜZELLİĞİNE ASİLLİĞİNE YAZIK YA HUUU.

6
4
yanıtYanıtla
Ferhat:

Melanie trumpı seviyor çok ilginç , aşık gibi

4
3
yanıtYanıtla
Flaubert:

Yağmur Yağmıyor ki :D

7
0
yanıtYanıtla
Fırtına 61:

Amerika için hangisi daha önemli? Adamın hasta olmaması lazım :)

5
2
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

ABD ''nin en basit, saygısız, lafını bilmez, seçilmişliğin verdiği avantajla olur olmaz konuşan biri. . Eşine saygı göstermeyen elemi gösterecek, şimdiye kadarki davranışlarını hiç kimse tasvip etmiyor. . . Ne oldum delisi, TRUMPtırtlamış. . . .

4
3
yanıtYanıtla
Düşün:

Beyaz sarayın bahçesine bakın ne kadar basit sıradan:) su toplamış gider yok, bide bizim saraya bakin, her zaman ondeyiz biz israfta

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title