Haberler

Yağmur Rock'n Coke'u Bastırdı

Rock’n Coke İstanbul Festivali, Yağmur Engeline Takıldı. Aniden Bastıran Sağanak Yağış Konserleri Açık Havada İzlemek İsteyenlere Engel Olurken, Alanlardaki Kapalı Yerler Ve Çadırlar Yağmurdan Kaçanlarla Doldu.

Rock’n Coke İstanbul Festivali’ne katılanlar aralıklarla devam eden ve aniden bastıran yağmur nedeniyle yarım kaldı.

Saat 12.00’de Burn Sahnesi’nde Aydilge’nin performansı ile başlayan konser maratonu, saat 14.00’de Ana Sahne’de Hayko Cepkin konseri ile sürdü. Cepkin’in yaklaşık 1 saatlik performansı, büyük ilgiyle karşılandı. Cepkin’in ardından sahne alan Yüksek Sadakat grubu ise, aniden başlayan sağanak yüzünden izleyiciyle buluşamadı.

Festivalde, gençlerin konserler dışındaki zamanları değerlendirilmesi için değişik etkinlikler düzenleniyor. Arçelik tarafından açılan stantta, yeni üretilen ve kişinin hareketlerine göre oynanan bilgisayar oyunu Eye Toy’un tanıtım büyük ilgi görürken, Jack Daniel’s tarafından açılan langırt önünde de kuyruklar oluştu.

İlgi çeken etkinliklerden birisi de, poi adı verilen ve ağırlık ucuna bağlanan kurdelaların çevrilmesi ile oynanan oyun oldu. Labut çevirmeyi de öğrenen gençler, rüzgar nedeniyle ateş dansı gösterisini izleyemedi.

Festival alanında Akbank tarafından kurulan CardRock standtları 24 saat hizmet verecek. 09.00-17.00/17.00-02.00/02.00-09.00 vardiyası ile çalışan bankacılardan edinilen bilgiye göre, çalışan kasaların saat 16.00’ya kadarki ortalama cirosu 2 ila 6 milyar arasında oldu.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title