Haberler

Yağmur Hayatı Felç Etti

Balıkesir'de Bu Akşam Saatlerinde Başlayan Gök Gürültü Sağanak Yağış ve Dolu Yaşamı Olumsuz Yönde Etkiledi.

Balıkesir'de bu akşam saatlerinde başlayan gök gürültü sağanak yağış ve dolu yaşamı olumsuz yönde etkiledi.

Bugün saat 17.30 sıralarında başlayan yağış sonrası birçok Balıkesirli evine gitmekte zorlanırken, Anafartalar Caddesi ile Atalar caddesindeki logarların tıkanması sonucu su altında kalan caddelerde bulunan dükkanlar ile Balıkesir Devlet Hastanesi'nin röntgen cihazlarının bulunduğu zemkin katı su bastı.

Birçok aracın sürücüsü ile birlikte yollarda mahsur kaldığı yağmurla ilgili görüşlerini belirten vatandaşlar, Belediye ve İtfaiye yetkililerine ateş püskürürken, ''Bizim zararımızı kim karşılayacak. İtfaiyeyi defalarca aradık, cevap veren olmadı' dedi. İtfaiye görevlileri ise Bahçelievler, Paşaalanı Toygar, Gümüşçeşme başta olmak üzere birçok mahallede ev ve işyerlerini su bastığını belirtip, ''Telefonlara yetişemedik. Sayı vermek mümkün değil. Tüm ekiplerimiz, hatta müdürümüz dahil şu an baskın yerlerinden su çekiyor. Elimizden geldiğince çalışıyoruz' dedi.

Meteoroloji Balıkesir Bölge Müdürlüğü yetkilileri, saat 18.30 ile 19.10 arasında metrekareye 3.6 kilogram yağış düştüğünün kaydedildiğini, yağışın bu gece de aralıklı olarak süreceğini belirtip, yağışın yarın sabahtan itibaren etkisini kaybedeceğini bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title