Haberler

'Yağmur' Benden Daha Hızlı"

Güncelleme:

'Şubat' dizisindeki gazeteci 'Yağmur' rolüyle dikkat çeken Melisa Sözen, samimi açıklamalarda bulundu.

'Güzel ve Çirkin' filmini hatırlatan konusuyla beğeni toplayan 'Şubat' dizisi, yer altında geçen imkansız bir aşk hikayesini ekrana taşıyor. Macerada esas oğlan 'Şubat'ı Alican Yücesoy; mesleğinde yükselmek isteyen, enerjik ve bir o kadar da korunaklı gazeteci 'Yağmur'u ise oyuncu Melisa Sözen canlandırıyor. Melisa Sözen, rolünü ve diziyi anlattı.

'Şubat' dizisinde nasıl bir karakteri canlandırıyorsunuz?

Karakterin adı 'Yağmur'. Hırslı bir kız, gazeteci...

Bu da klasiktir... Bütün fantastik karakterlerin sevgilileri gazeteci olur. Bir biz karşılaşamadık, o süper kahramanla...

Evet... Yağmur tuttuğunu koparan, işinde yükselmek isteyen ama aslında kendini koruyan bir karakter. Enerjisi yüksek ama aynı zamanda da korunaklı. Bu korunaklılık ise geçmişinde yaşadıklarından.

Yerin altıyla haşır neşir olmak nasıl bir duygu yarattı sizde?

Yağmur için yerin altı, hayatına uzak, korktuğu bir dünya. Korunaklı yetişmiş, dolayısıyla yer altı karanlık ve ürkütücü. Mesleği için ise iyi bir malzeme, tabii onu da dönüştürecek bir yer.

Melisa korunaklı mı peki?

Çok fazla değil! Hepimiz özümüzü korumaya çalışıyoruz. Melisa olarak dikkat ettiğim şey; yaşam alanımı ve oradaki özgürlüğümü korumak... 'Yağmur' daha ziyade duygularını korumaya çalışıyor.

İŞİMDEN VAZGEÇMEM

Hayatınızda huzur yaratan şeyler nedir?

Doğa huzur yaratıyor. Su, ateş orman... Doğanın içindeyken huzurluyum.

Peki neden huzursuzluk duyarsınız?

Hız bende huzursuzluk yaratır.

'Yağmur' oldukça hızlı... Bu karakter normal şartlarda huzursuzluk yaratır mıydı sizde?

'Yağmur'un karakteri bir yanıyla yorucu olabilir ama onun kafası çok dolu... Bana göre daha dinamik, sürekli düşünüyor, çok hızlı bir ritmi var. Tabii, ben de durağan yaşamadığım için zaman zaman bu tarz süreçlerin içine dahil oluyorum.

Mesleğinizin sizi yorduğu oluyor mu?

Tabii ki oluyor ama o kadar çok seviyorum ki vazgeçemem.

AŞKTA KORUNAKLI BİRİYİM BEN!

Yağmur çok korunaklı ama yerinde kim olsa şaşıracak bir erkek profiliyle karşılaşıyor ama aşk için cesur davranacak gibi... Peki siz ne kadar cesursunuz aşkta?

Hiç o konulardaki soruları cevaplamam, bu anlamda korunaklıyımdır ama.

Peki, cesur musunuz yoksa korkak mı?

Cesurumdur koşullara, aldığım derslere, deneyimlediğim şeylere göre...

İRADEYLE KADER DEĞİŞEBİLİR

Kadere in anıyor musunuz?

İnanıyorum ama çok kaderci değilim, özgür iradeyle değişebilir olasılıklar olduğuna inanırım.

AŞKA İNANIRIM

Peki aşka?

Aşka muhakkak ki inanıyorum... Ama her şey gibi o da, ona olan inançlar da değişiyor. Anlatmak istediğim 'ayaklarım yere basıyor inancım değişti' gibi bir şey değil. İlişki yaşarsın 'Ben çok aşık oldum' dersin, başka bir şey yaşarsın. Aslında sadece sınırlarda olduğunu fark edersin. Duvarların ötesini görürsün ardından, hissettiğin duygular muazzamdır ve bu duygu nefes almak gibidir ki, bu çok nadir olan bir şeydir.

MECBURİYET BENİ ÇOK KORKUTUR!

Korkularınız neler?

Mecburiyetlerden korkarım.

Kaç yaşındasınız?

27.

Hayatınızdan insanları elediniz mi?

Eledim.

(Yeni Aktüel Dergisi)

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Alican Yücesoy Melisa Sözen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title