Haberler

Yağmur'a Güveni Sonsuz

Pınar Altuğ, Bayram Tatilinde Sevgilisi Yağmur Atacan'ı Biran Olsun Yalnız Bırakmıyor. Çekimler İçin Antalya'da Bulunan Atacan, Çekim Aralarında Soluğu Sevgilisinin Yanında Alıyor. Yağmur Atacan İse Yapım Şirketine Sevgilisinin Yanına Gelmesi İçin Şart Koşmuş.

Yönetmenliğini Faruk Aksoy'un üstlendiği "Çılgın Dershane" nin çekimleri, Antalya'da devam ediyor. Oyuncu kadrosu ünlülerle dolu olunca, çekimler her gün bir olaya sahne oluyor. Bayram Tatili için Antalya'ya sevgilisinin yanına gelen Pınar Altuğ, kendisinde yaşca küçük Yağmur Atacan'a güveninin sonsuz olduğunu söyledi.

Hem iş hem tatil nasıl gidiyor?

Başka türlü görüşemiyoruz. Yağmur çok yoğun çalışıyor. Bir şekilde görüşmek lazım ben çekimleri mi bitirdim. Bayram da çalışmıyorum. Yağmur'un yanına geldim.

-Bu sene tatilin keyfini birlikte doyasıya çıkartabildiniz mi?

Pınar Altuğ: Ben hayatımda ilk defa bu sene yaza girerken hakkaten leyleği hava da gördüm. Bu genelde Yağmur'un işi yüzünden oluyor. Çok güzel böyle devam etsin ben hayatımdan memnunum.

-Yağmur çapkınlık yapıyor Pınar Altuğ peşinden gidiyor deniliyor siz ne cevap vereceksiniz?

Pınar Altuğ: Boş versenize, bunlar çok komik şeyler. Her şeyden önce Yağmur bu film için anlaşma yaparken benim çalışmadığım günlerde Pınar yanıma gelir diye Faruk Aksoy'a şart koydurdu. Sevgilimi birilerinden korumak için buraya gelmem söz konusu olamaz. O zaman bizim ilişkimiz olmazdı. Ben Yağmur'a yüzde yüz güveniyorum. Burada herkes kendi halinde kimse kimseyi takmıyor. Varsa da bizi ilgilendirmiyor.

-Pınar Altuğ kıskanç mıdır?

Pınar Altuğ: Değilim Yağmur zaten göz önünde son derece yakışıklı bir adam. Tabii ki genç kızların ilgisini çekecek. Tabii ki genç hanımlar ona bakacak. Ben ancak bu durumlarda gururlanırım.

-Bir ilişkide neyi affedemezsiniz?

Pınar Altuğ: Sorumsuzluk ve saygısızlık. Onun dışında çok bağıran ve çağıran biri değilim. Gergin biri değilim.

-Hiç kavga ettiniz mi?

Pınar Altuğ: Ciddi bir kavga nedeni olmadı. Şuanda en büyük itiştiğimiz şey ay başında köpeğimiz oluyor, köpek senin mi oluyor benim mi? şuanda onun kavgasını yapıyoruz.

Yağmur Atacan: Yok, hiç etmedik. Olabildiğince etmemeye çalışıyoruz.

-Görüştüğünüz zaman evde yemeği kim yapıyor?

Pınar Altuğ: Yağmur İstanbul da olduğu zaman genelde evde yemek yiyoruz. O kadar dışarıda dolanıyoruz ki, eve hasret kalıyoruz.

Yağmur Atacan: Pınar'ın mutfağından besleniyoruz. Ben kitaptan açıyorum bugün bunu yiyoruz diyorum. Pınarda pişiyor. Ben yemek yapmaktan hiç anlamam. Tabak falan taşımaya çalışıyorum. Onuda elime yüzüme bulaştırıyorum.

-Yağmur romantik midir?

Pınar Altuğ: Romantiktir.

Birlikte bir projede yer alacakmısınız?

Pınar Altuğ: Şuanda yok. İkimiz aynı çatı altında ayrı projeler yapaıyoruz. Benim reklam anlaşmam oldğu için reklam anlaşması yapamayız. Bu sene böyle bir şey yok. Ben Yağmurla aynı sette bulunmak zevk alırım.

-Pınar Altuğ çok özel bir isim, taşıyabiliyor musunuz?

Yağmur Atacan: Pınarı mutlu etmek için çok açık olmak lazım. Pınarı mutlu etmek taşımak denilen şeyden daha önemli. Şuanda mutlu olduğunu biliyorum.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title