Haberler

Yabancı Uyruklu 3 Kadını Pazarlıyordu

Antalya'da Moldov, Kırgız ve Rus 3 kadını erkeklere pazarladığı belirlenen 36 yaşındaki M.Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Antalya'da Moldov, Kırgız ve Rus 3 kadını erkeklere pazarladığı belirlenen 36 yaşındaki M.Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri yaptıkları istihbarat çalışması sonucunda kentin Lara bölgesindeki bazı otel ve evlerde fuhuş yaptırıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Bir hafta süren çalışmanın ardından M.Ş.'nin farklı ülkelerden gelen kadınları erkeklere pazarladığı belirlendi. Önceki gün bir gece kulübüne yapılan operasyonda yakalanan M.Ş. gözaltına alındı. İfadesi alınan şüphelinin, Moldova uyruklu 32 yaşındaki O.Z., Kırgızistan uyruklu 30 yaşındaki N.A. ve Rus uyruklu 32 yaşındaki A.A.'yı erkeklere pazarladığı anlaşıldı.

Kaldıkları evde gözaltına alınan 3 kadın sağlık kontrollerinin ardından Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. Kadınların işlemlerinin ardından ülkelerine gönderilecekleri bildirildi.

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen M.Ş. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title