Haberler

Can Dündar Saldırısı Dış Basında!

Güncelleme:

Gazeteci Can Dündar'a Çağlayan Adliyesi önünde silahlı saldırı düzenlendi. Yabancı kaynaklar da bu önemli gelişmeyi okuyucularıyla paylaştı.

Gazeteci Can Dündar'a Çağlayan Adliyesi önünde silahlı saldırı yapıldı. Kurşunlar, Dündar'a isabet etmezken olay yerinde olan NTV muhabiri hafif şekilde yaralandı. Saldırgan Murat Şahin isimli bir şahıs çıktı. Amerikan Washington Post gazetesi, Reuters haber ajansı, Daily Express gazetesi ve İngiliz Daily Mirror'ın da aralarında bulunduğu yabancı kaynaklar da bu önemli gelişmeyi okuyucularıyla paylaştı.

WASHINGTON POST

Devlet ait sırları gazetesi Cumhuriyet'te yayınlandığı gerekçesi ile yargılanan Türk gazeteci Can Dündar mahkeme binası dışında silahlı saldırıya uğradı.

REUTERS

Davası Avrupa Birliği için aday üye olan Türkiye'nin ifade özgürlüğü konusunda uluslararası olarak eleştirilmesine sebep olan Dündar mahkeme çıkışı silahlı saldırıya uğradı.

DAILY EXPRESS

Devlet sırlarını yayınladığı için yargılanan gazeteci Can Dündar İstanbul'da silahlı saldırıya uğradı.

DAILY MIRROR

Bu günden sonra ömür boyu hapis cezası alma ihtimali olan gazeteci Can Dündar İstanbul'da yargılandığı mahkeme binasının önünde silahlı saldırıya uğradı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Murat Şahin Can Dündar Çağlayan Politika Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

sema dumluMobil-ANDROID:

niye kaciyon onu anlamadım esi daha yurekliymis vatan hainlerini içimizde istemiyoruz vatan hayini diyen adamı da neden tutukladılar onuda anlamadım daga gidip pkkyi destekleyen dışarda sen vatan hayinisin diyen adam kıza

2
16
yanıtYanıtla
haldun:

yere kurşun sık, kameralar da hazır hatta yapılacak iç dış haberler de hazır. şimdi fırsata çevirip şov yapan gerzekleri görecez

7
9
yanıtYanıtla
GERGIDAN:

SATILIK YOBAZLAR KONMUS YINE FORUMA, MEEEEEEEE DEYIN BAKIM. TMM ALIN SPAGETI VE MAKARNANIZI CAHIL SURULERI

11
4
yanıtYanıtla
yusuf:

koyun taklıtı yapa yapa haketten koyun oldunuz =)

yanıt0
yanıt0
ASDF:

AKLIMA CHPKK LI MÜFTÜNÜN KARISI GELDİ :))))))

4
5
yanıtYanıtla
AKP ERGENEKON ORTAKLIĞI:

BUNU DARBECİ SARAYA SORMALISIN

1
2
yanıtYanıtla
gökhan:

dünyaya türkiyeyi kötüleyeceğiz derken tüm İSLAM alemine ve kominist düşmanlarına sevdirdiler.

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın AHMET YAĞMUR..:

tiyatroda'' dünya çapında ileri gitmişiz. fakattt bunu gerçekmiş gibi algılatmaya kalkar zorlarsan bir vatandaş olarak her şekilde bozuşuruz. . . !!! yeter bu milletin zekasıyla dalga geçmeyin kardeşim karşınızdakileri hala geçmişteki ilk okullular zannediyorsunuz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title