Haberler

ya İnternete Sızarsa!

Türkan Şoray'ın Merhum Hayat Arkadaşı Rüçhan Adlığ'ın Torunu Camiayı Sarsacak Bir Suçlamayla Karşı Karşıya

TÜRKAN ŞORAY'IN MERHUM HAYAT ARKADAŞI RÜÇHAN ADLIĞ'IN TORUNU CAMİAYI SARSACAK BİR SUÇLAMAYLA KARŞI KARŞIYA

Suçlayan kişi ise müzik dünyasının tanınmış isimlerinden... Ebru Yaşar, Asuman Krause, Nadide Sultan gibi kadın sanatçıların yanı sıra Emrah gibi ünlü erkek sanatçıların da aranjörlüğünü yapan Caner Tepecik...

Gökhan Adlığ'ı kendisine gizli kameralı seks şantajı yapmakla suçlayan Tepecik, avukatı Aydın Kurban aracılığıyla Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Tepecik, Gökhan Adlığ'ın sahibi olduğu Harbiye'deki "Adlığ" adlı müzik stüdyosunda kaydedilen albümlerin aranjörlüğünü yaptığını belirterek "15.02.2007 tarihinde stüdyoya gittiğimde kapı kapalıydı ve kilidi değiştirilmişti.. Kendisini aradım.. Stüdyoyu ve içinde bana ait olan 35 bin dolar değerindeki cihaz ve malzemelerle birlikte sattığını söyledi. Bana 'stüdyonun her yerine gizli kamera yerleştirdim. Elimde senin sevişme görüntülerin var. Bir hafta içerisinde 15 bin YTL vermezsen bu görüntüleri karına gönderip, yayarım' dedi. Olayı eşime anlattım. Evliliğimi korumak adına her şeyi detaylı anlatamadım. Eşimin bilmediği şeyler de var. Görüntülerin içeriğini bilmiyor. Stüdyoda gizli kamera olabilir. Bu yüzden Gökhan'ın elinde görüntülerim bulunabilir. Çünkü stüdyo içinde yakınlaşmalar yaşadım. Şantaja göz yummayarak avukatımla hukuki işlemleri başlattık... Elindeki görüntüleri imha etmesi ve 3'üncü kişilere vermemesi ya da internette yaymaması konusunda taahhütname vermesi için Beşiktaş 11. Noterliği'nden kendisine ihbarname gönderdik."

Şimdi burada ortaya ilginç bir durum çıkıyor. Tepecik'in yaşadığı özel anlardaki partneri ya da partnerleri kimdi? Görüntülerde onunla çalışan ünlü kadın sanatçılar da var mı? Ya o görüntüler internete sızarsa!...

Ayrıca yapıldığı iddia edilen kameralı şantajın muhatabı Gökhan Adlığ'ın ayrıldığı eşi Ebru Şimşek de gizli kamera kurbanıydı. Bu da olayın çarpıcı bir başka boyutu. Bu gizli kamera iddiası birçok kişinin başını çok ağrıtacağa benziyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title