Haberler

ya Güzel Çek ya Terk Et

'Yaralı Yürek' Adlı Diziye Yerel Medyadan Sonra İş Adamları da Cephe Aldı

'YARALI YÜREK' ADLI DİZİYE YEREL MEDYADAN SONRA İŞ ADAMLARI DA CEPHE ALDI

Bizi yanlış tanıtıyorlar. Gerçekler yansıtılmazsa çekimleri engelleriz...

Başrollerini Vildan Atasever, Serdar Özer ve Gökhan Atalay'ın üstlendiği 'Yaralı Yürek' adlı televizyon dizisi Şanlıurfa'da tartışmaya yol açtı. 'Bu dizi, bizi yanlış tanıtıyor. Çekimlerinin Şanlıurfa'da yapılmasını istemiyoruz' diyen yerel basındaki dizi muhaliflerine Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Demirkol da destek verdi.

ŞUTSO Başkanı Demirkol, yaptığı yazılı açıklamayla diziyi Şanlıurfa'da istememe gerekçelerini şöyle açıkladı: 'Çekimleri Şanlıurfa'da yapılan 'Yaralı Yürek' dizisi, ülkemiz ve ilimizin aile yapısını yansıtmamakta, yöre insanının gelenek ve göreneklerini yanlış anlatmakta ve hiçbir şekilde gerçekle uyuşmamaktadır. Dizinin yörenin adetlerine uymayan yapıda olması halkımızı rahatsız etmiştir. İlimizin tanıtılması gereken sayısız güzellikleri ve özellikleri varken, turizmimizi baltalayan, sosyo-kültürel yapımıza ters düşen, halkı potansiyel suçlu gösteren diziye karşı olduğumuzu, Şanlıurfalı işadamları olarak dizinin senaryosunun gerçekleri yansıtmaması halinde Ticaret ve Sanayi Odası olarak yetkilerimiz çerçevesinde dizi çekimi esnasında her türlü engeli koyacağımızı, lojistik ve altyapı konularındaki desteklerimize son vereceğimizi belirtir, Peygamberler Şehri'ne yakışır diziler görmek istiyoruz.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title