Haberler

ya Gidecek ya Gidecek

Sürekli Para Konusunu Gündeme Getiren ve Bu Sene Performansıyla Hayal Kırıklığı Yaşatan Sırp Oyuncu Sezon Sonu ya Satılacak, ya da Kiraya Verilecek.

Sürekli para konusunu gündeme getiren ve bu sene performansıyla hayal kırıklığı yaşatan Sırp oyuncu sezon sonu ya satılacak, ya da kiraya verilecek.

Yöneticiler, Song ve İnamoto’yu da göndermeyi planlıyor.

GALATASARAY’da Sasa İliç gözden çıkarıldı. Özellikle geçen sezon takım şampiyonluğa giderken alacağına zam isteyen ve maddi sıkıntı içindeki yönetimi köşeye sıkıştıran Sırp futbolcuya tanınan tölerans Erciyes maçında gördüğü kırmızı kartla son buldu. Yönetim, dünkü İcra Kurulu Toplantısı’nda durumu masaya yatıralan Iliç’e centilmenlik dışı hareketi nedeniyle 30 ila 50 bin dolar arasında para cezası verilmesini kararlaştırıldı. Adnan Polat’ın takımı 10 kişi bıraktığı için tepki gösterdiği ve ihanetle suçladığı yıldız oyuncu sezon sonu mutlaka satılacak.

Topuz’la takas

Sarı kırmızılı kulüple bir yıllık daha sözleşmesi bulanan İliç’in talibi çıkmaması halinde kiralık olarak verileceği belirtildi. Hatta Sırp futbolcunun takas yoluyla da satılması gündeme geldi. Sezon sonunda golcü oyuncunun Kayserispor’da oynayan Mehmet Topuz ile takasının da önerileceği ifade edildi. Yöneticiler İliç gibi formasını Emre Aşık’a kaptıran Song ile geldiği günden bu yana eleştirilen İnamoto’yla da yolları ayıracağı ifade edildi.

Revizyon yapılacak

Şok Erciyes yenilgisi sonrası şampiyonluk ümitlerinin de bitmesinden sonra yöneticiler takım içindeki baskıyı daha sıklaştırırken, sezon sonunda büyük bir revizyon yapılacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title