Haberler

Y¡k'e Bağımsız Eğitimcilerden övgü

Gürkan Avcı, Cumhurbaşkanı'na Sunduğu "Türkiye'nin Yükseköğretim Stratejisi" Raporu Nedeniyle Y¡k'ü Kutladı.

Gürkan Avcı, Cumhurbaşkanı'na sunduğu "Türkiye'nin Yükseköğretim Stratejisi" raporu nedeniyle YÖK'ü kutladı.

Türkiye Bağımsız Eğitimciler Sendikası Genel Eğitim Başkanı Gürkan Avcı, Cumhurbaşkanı'na sunduğu "Türkiye'nin Yükseköğretim Stratejisi" raporu nedeniyle YÖK'ü kutladı.

Türkiye Bağımsız Eğitimciler Sendikası Genel Eğitim Başkanı Gürkan Avcı, Cumhurbaşkanı'na sunduğu "Türkiye'nin Yükseköğretim Stratejisi" raporu nedeniyle YÖK'ü övdü.

Avcı, yaptığı yazılı açıklamada hazırladıkları rapor nedeniyle YÖK'ü ve başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç'i kutladı. Avcı, "Raporun hem demokratik hem de özeleştiri açısından dikkate değer nitelikte olduğunu vurgulamak istiyorum. Söz konusu adım tarihi bir adımdır" dedi. Avcı, şöyle devam etti:

"Üniversitelerimizin birçok sorunu vardır. Bunların en önemlilerinden birisi de rektör, dekan ve bölüm başkanlarının atanmasında nesnel, objektif ve demokratik süreçlerin olmamasıydı. Sayın YÖK yöneticilerinin bu adımını sevindirici bir gelişme olarak görüyorum. Sayın Cumhurbaşkanına sunulan bu raporun en kısa zamanda mecliste sunulup, gurubu bulunan tüm partilere de verilmesi gerekir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title