Haberler

    Xpphone: Windows Xp'li Telefonun Videosu

    Windows Xp ile Çalışan Cep Telefonunu İşbaşına Görmek İster Misiniz? İşte Xpphone'un İlk Videosu...

    internette Çin kökenli dedikodu cep telefonu xpPhone'un bir videosu ortaya çıktı. Videoda telefonu işbaşında görmek mümkün. xpPhone ilk olarak Tayvan'da gerçekleşmiş Computex 2009 fuarında umuma tanıtılmıştı. Diğer iş telefonlarıyla karşılaştırıldığında xpPhone aslında telefon özelliği olan bir netbook. Cep telefonu ister devasa 4,8 inç dokunmatik ekranı (800 x 480 piksel), ister kaydırılabilir QWERTY klavyesi üzerinden kontrol edilebiliyor. Klavye, rakamların yanda komple nümerik blok ile tam bir PC klavyesini andırıyor. Cihazın touchpad'i bile var.

    400 gram ağırlığındaki xpPhone WLAN, HSDPA, GPS, Bluetooth, USB ve 1,3 Megapiksel kamera ile beraber geliyor. Sabit disk olarak 30 ve 120 GB'lık diskler seçime sunuluyor. Sistemin kalbini AMD'nin bir mobil işlemcisi ve 512 MB veya 1 GB RAM oluşturuyor. ın Technology açıklamasına göre pil süreleri şu şekilde: 5 saat konuşma süresi ve 5 gün bekleme süresi.

    xpPhone'un videosunu CHıP-TV linkine tıklayarak seyredebilirsiniz.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title