Haberler

    Xiaomi, Veri İhlali İddiaları Hakkında Açıklama Yaptı

    Geçtiğimiz günlerde Forbes'un uluslararası edisyonunda Xiaomi'nin internet tarayıcısı üzerinden kişisel verileri izinsiz topladığı iddia edildiği haberini sizlerle

    Geçtiğimiz günlerde Forbes'un uluslararası edisyonunda Xiaomi'nin internet tarayıcısı üzerinden kişisel verileri izinsiz topladığı iddia edildiği haberini sizlerle paylaşmıştık. Konu hakkında Xiaomi tarafından resmi açıklama geldi.

    Xiaomi, Veri İhlali İddialarını Yalanladı

    Şirket tarafından gelen açıklamada söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığı söylendi. Xiaomi'nin blog sayfası üzerinden yapılan açıklamalarda da şu cümlelere yer verildi:

    "Xiaomi'nin kullanıcı gizliliği ve internet güvenliği birinci önceliğe sahiptir; yerel yasa ve düzenlemelere kesinlikle uyduğumuzdan ve bunlara tam olarak uyduğumuzdan eminiz. Bu talihsiz yanlış yorumlama konusunda netlik sunmak için Forbes'a ulaştık.

    Yurtdışı hizmetlerimizden ve kullanıcılarımızdan gelen tüm bilgiler, yerel kullanıcı gizlilik koruma yasalarına ve düzenlemelerine harfiyen uyulan ve tam olarak uyduğumuz çeşitli yurtdışı pazarlarındaki sunucularda saklanır.

    Bir internet şirketi olarak internet güvenliği, güvenliği ve kullanıcı gizliliği Xiaomi'nin temel ilkeleri ve günlük işimizin temelidir. Ürünlerimiz, teknolojilerimiz, performansımız ve kullanıcı gizliliğinin korunması ile ilgili önlemler sürekli geliştirilmektedir. İşletim sistemimiz MIUI 12'nin son lansmanında, bugüne kadar endüstrinin en sıkı ve şeffaf gizlilik koruma önlemlerini benimsedik."

    Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Forbes xiaomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title