Haberler

    Xiaomi'nin Yeni MIUI Güncellemesi, SIM Kartlar Arası Geçiş Yaparak Veri Aktarımı Sağlayacak

    Xiaomi'nin dünyada 300 milyondan fazla kullanılan android arayüzü MIUI, hala dünyanın en popüler arayüzleri arasındaki yerini koruyor. Bunun bir sebebi de sahip olduğu zenginlik ve geliştirilebilirliği diyebiliriz. Xiaomi tarafından iki haftada bir yayınlanan Global Beta ROM güncellemeleri ile geliştirilmeye devam eden MIUI, son gelen güncelleme ile kullanışlı bir kısayola sahip oldu.

    Yayınlanan son MIUI Global Beta 9.6.27 güncellemesi ile Xiaomi, kullanıcıların bildirim panosundan veri bağlantısı için SIM kartları arasında geçiş yapabileceği bir kısayol sundu. Cihazın kullanıcıları, bildirim panosunun "Hızlı Ayarlar" kısımının hemen altındaki küçük üçgen işaretinin üzerine tıklayıp SIM kartları arasında seçim yapabiliyor. Bu özelliğin amacı ise, veri bağlantısını hangi SIM kartı üzerinden sağlamak istediğinizi seçebilmeniz.

    Bu özelliğe şu anda yalnızca MIUI Global Beta v9.6.27'ye sahip olan kullanıcılar ulaşabiliyor ancak yakın zamanda cihazın stabil rom kullanan kullanıcılarının da bu özelliğe sahip olması bekleniyor. Xiaomi, sevilen arayüzün yeni modeli MIUI 11'i geliştirdiklerini duyurmuştu. Yeni MIUI 11, karanlık mod, ekran süresi, oyun güçlendimeleri gibi birçok özelliğe sahip olacak.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    xiaomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title