Haberler

    Xiaomi mi 9, Fortnite Mobil'i 60 Fps'te Oynatacak

    Mobil platformdaki en iyi Battle Royale oyunlarından birisi olan Fortnite, mi 9 ile 60 FPS desteğine kavuşuyor.

    Yüksek donanıma sahip akıllı telefonların oyunlarda çok daha fazla başarılı olduğunu biliyoruz. Ne var ki bu akıllı telefonların fiyatları da bir hayli yüksek. An itibariyle Fortnite Mobil'de 60 FPS'i kullanıcılara sunan akıllı telefonların (iPhone X ve üstü, Samsung Galaxy S10, Galaxy Note 9, Huawei Mate 20 X ve Honor View 20) sayısı bir elin beş parmağını geçmiyor.

    Çinli akıllı telefon sektörü liderlerinden Xiaomi'nin mi serisinin son üyesi mi 9 cihazının kullanıcılarının, Fortnite Mobil'i 60 FPS deneyimiyle oyunu akıcı bir şekilde oynayabileceği Fortnite Mobil tarafından kısmen duyuruldu. Qualcomm'un Snapdragon 855 yonga setine sahip olan mi 9 için 60 FPS hiç de zor olmayacak gibi gözüküyor.

    13 Nisan'da başlayacak olan Fortnite turnuvası Fortnite World Cup Online Open'a yönelik olarak hem masaüstü hem mobil geliştiriciler, performansta iyileştirmeler yapacaklarını söylemişlerdi. FPS (saniye başına kare) değerinin v8.30 ile çok daha yukarılara çıkması da beklenen yenilikler arasında.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Samsung Galaxy Cep Telefonu xiaomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title