Haberler

    Xiaomi, Amiral Gemisi Telefonu mi 9'un Özel Sürümünü Tanıttı: mi 9 Wang Yuan Edition

    Xiaomi, 9. Yıldönümü için düzenlediği mi Fan Festivali'nde 20 yeni ürün ortaya koydu. Bu ürünlerin arasındaysa mi 9'un özel bir sürümü de var.

    Xiaomi Group China'nın başkanı Wang Chuan'ın Xiaomi'nin 9. yıldönümü etkinliği sırasında duyurduğu ve sınırlı sayıda üretilecek olan mi 9, ya da diğer ismiyle mi 9 Wang Yuan Edition, standart sürümde olmayan transparan bir arka cam yüzeye sahip.

    ROY damgasının bulunduğu bu yüzey, aynı zamanda işlemci ve diğer donanımsal parçaları da gösteriyor. Elbette buradaki parçaların gerçek olmadığını, sadece güzel görünmesi için plastikten yapıldığını da söyleyelim.

    Standart mi 9'daki özelliklerin birebir aynısına sahip olan cihaz, böylece hız ve güçten taviz vermiyor. Snapdragon 855 işlemci, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolamayla gelen telefon, üçlü arka kameraya da sahip. 27 W'lık hızlı şarjın desteklendiği telefonunun bataryası 3.300 mAh boyutundayken 20 W'lık kablosuz şarjı da destekliyor. Cihazın 5. nesil ekrandan parmak izi okuma sensörüne sahip olduğunu da söyleyelim.

    Dahili bir Wang Yuan teması ve Wang Yuan sesleri ile gelen Xiaomi mi 9 Wang Yuan Edition, 3599 Yuanlık (536 dolar - 3015 TL) fiyatıyla 9 Nisan'da satışa çıkacak.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu xiaomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title