Haberler

World Snooker Tour, 4 yıl boyunca Türkiye'de düzenlenecek

Güncelleme:

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, dünyanın en önemli 20 spor organizasyonunda birisi olarak gösterilen World Snooker Tour'u (WST) 4 yıl boyunca Türkiye'de düzenleyeceklerini söyledi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi'nde gerçekleştirilen basın toplantısında Ercan, WST Dünya Direktörü Jason Ferguson'la yaptıkları girişimler sonucu organizasyonu Türkiye'ye almayı başardıklarını belirtti.

Organizasyonu bu yıl 27 Eylül-3 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenleyeceklerini duyuran Ercan, "Bu organizasyon 2025 yılına kadar her yıl aynı aylarda (eylül-ekim) Antalya'da düzenlenecek. Dünyanın en önemli 20 spor organizasyonu arasında kabul edilen World Snooker Tour'u ülkemize getirmenin heyecanını yaşıyoruz." dedi.

Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Juddy Trump, John Higgins, Mark Williams gibi dünya yıldızlarının da Türkiye'de misafir edileceğini anlatan Ercan, "Bu organizasyonun ülkemize kazandırılmasında büyük katkısı olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Dünya çapında 120 ülkede canlı yayınlanan ve tüm sezon boyunca 500 milyondan fazla ekrandan 1 milyar 600 milyon izleyiciye ulaşan bu organizasyon ülkemizin turizmine de katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Ersan Ercan, salgın nedeniyle bu yıl bu turun baz ayaklarının seyircisiz yapıldığını hatırlatarak, "Ben bizim düzenleyeceğimiz tarihte pandeminin, aşının da etkisiyle yavaşlayacağını düşünüyorum. En kötü senaryoda seyircisiz yapıp milyonlara televizyonlardan ulaştıracağız. Yine de seyircisiz olacağını düşünmüyorum. Düzenlememe ihtimalimiz yok. En kötü seyircisiz olur ama B planımız da aşı ve PCR zorunluluğu getirerek oraya binlerce seyirciyi yine toplarız." değerlendirmesinde bulundu.

Ercan, son olarak bu yıl ev sahibi kontenjanından 2 Türk sporcunun da organizasyonda yer alacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Antalya Türkiye Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title