Haberler

Wolfowıtz'in Yerine Tony Blaır'in Adı Geçiyor

Sevgilisini Kayırmakla Suçlanarak Dünya Bankası Başkanlığından İstifa Edeceği Açıklanan Paul Wolfowitz'in Yerine Geçecek İsimlerin Başında, İngiliz İşçi Partisi Liderliğinden Ayrılan ve Haziranda da Başbakanlık Görevini Bıracak Olan Tony Blair'in Adı Geçiyor.

Sevgilisini kayırmakla suçlanarak Dünya Bankası Başkanlığından istifa edeceği açıklanan Paul Wolfowitz'in yerine geçecek isimlerin başında, İngiliz İşçi Partisi liderliğinden ayrılan ve haziranda da başbakanlık görevini bıracak olan Tony Blair'in adı geçiyor.

Dünya Bankası'nın eski bir çalışanı olan ekonomist Joseph Stiglitz, 27 Haziran'da Başbakanlıktan ayrılacak olan Blair'in adının açık açık Dünya Bankası'nın başkanlığı için geçtiğini söyledi.

Blair'in sözcüsü ise Başbakanın Dünya Bankası'nın başına getirilmesiyle ilgili söylentilerin birkaç gündür devam ettiğini ancak bunların spekülasyon olduğunu belirtti, bununla birlikte bu ihtimali resmen yalanlamadı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title