Haberler
Güncelleme:

WinWin kampanyasının ödüllerini kazanan isimler belli oldu

Fenerbahçe WinWin kampanyasında 5 ev, 20 otomobil ve New York seyahati ödülleri sahiplerini buldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

GSli:

ezik la bunlar dilendikleri parayi gerimi dagitiyor

7
23
yanıtYanıtla
ASLAN TERBİYECİSİ:

BU GS LİLERİN HİÇ KAFASI ÇALIŞMIYOR. BUNLARA LAF ANLATMAKTAN BIKTIM ARTIK. AMA BU MALA DA ANLATALIM. BU EVLER ARABALARIN HEMEN HEMEN HEPSİ ALİ KOÇ''UN FİNANSAL FAİR PLAY İÇİN PARAYI DİREKT VEREMEDİĞİ İÇİN BUNLARI TARAFTARLAR ARACILIĞI SMS KARŞILIĞI SATTI. 10 LİRA YA BİLEKLİK ALAN BÜYÜK GS TARAFTARI.

yanıt28
yanıt4
SEMT-İ SAKARYA:

Sizin kafanız basmaz böyle şeylere. siz gidin çakallıklar düşünün ne katakulle yapsakta şampiyon olsak diye. gerçi size çalışacak hakemde kalmadı hepsi emekli oldu. .

yanıt2
yanıt2
cik cik ötemeyen kanatsız kuş:

Bu fenevliler sürekli bizim kupalarımızı göre göre psikolojisi bozulmuş. Cik cikler küme düşmemeye oynuyor kupa beyine tek büyük galatasaraya laf atar olmuş. şikeyle kazan sonra beyin lafı yap. kafası basmayan birleri varsa oda fenevdir. galatasaray doğranırken 17 kulup hakemlerde insandır dediniz beyinsiz cik cikler. galatasaray koyarken ne ağladınız ağlayacaksanız oynamayalım. arkamızdan gidip fifa gidip şikayet eden cik cikler çakallıği tilikiliği en iyi siz bilirsiniz.

yanıt1
yanıt5
FENERLİ..:

6s li özürlü, ezik dediklerin bu kampanyadan 150 milyon lira gelir elde ettiler. Sizin gibi ekranlarda karşılığı olmayan para dilenmediler. Ha bu arada sen 6s bilekliği almışmıydın ???

18
3
yanıtYanıtla
mahoni:

fenebaze bu senede en büyük evlencemiz olacak

6
6
yanıtYanıtla
fb:

cemaatçi yobazlar ancak böyle özürllü bir yorum yapar

yanıt0
yanıt0
ibnefener:

ali koc inekleri sagdi hahaha ali koc yaptimi legal tosun yaptimi illegal yersen tabi

6
5
yanıtYanıtla
HALİT ÇETİN:

SEN TARAFTARLARDAN PARA DİLEN SONRA DA GÜYA KULÜP ZENGİNMİŞ GİBİ BOL KESEDEN DAĞIT. SANKİ KULÜBÜ ELİNE PARA GEÇİNCE SOLUĞU PAVYONDA ALANLAR YÖNETİYOR GİBİ.

5
4
yanıtYanıtla
fb:

sizene bizden tırt siz topladğınız yardım paralarını yiyen zirzoplar değilmisiniz pataes püresi seni

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

verılen oduller de bagıs yapıldı yanı ALI KOC kendı cebınden yada kulubun parasıyla alıp dagıtmıyor FENERBAHCE ıcın bagıs yapılan ev arabaları dagıtıyor

9
0
yanıtYanıtla
anti gs:

galatasarayin soma icin duzenledigi yardim kampanyasi macinin gelirini cebe atti bunlardanda bahsedin 10 tl bileklik unutuldumu

4
2
yanıtYanıtla
FB34:

Bu 6S lilerin Karpuz kadar kafaları var ama çekirdeği kadar beyinleri yok boşuna laf anlatmayın bence

yanıt2
yanıt3
hia:

hey allahhım yaaa

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title