Haberler

Windows Your Phone Uygulaması Android Dosyalarına Pc'den Ulaşımı Sağlıyor

Microsoft Your Phone Uygulaması Android Cihazınızdaki Resimlere PC'den Ulaşımı Sağlıyor.

Microsoft Your Phone Uygulaması Android Cihazınızdaki Resimlere PC'den Ulaşımı Sağlıyor.

Windows Your Phone Uygulaması Android Dosyalarına PC'den Ulaşımı Sağlıyor. Fotoğrafları Android telefonunuzdan doğrudan bir Windows uygulamasına sürükleyip bırakabilirsiniz.

Android cihaz sahibi Windows Insider Programı kullanıcıları " Your Phone " Uygulamasını ilk deneyenlerden birisi olabilirdi. Microsoft, bir Windows 10 PC'den telefonunuzdaki dosyalara kolay erişim sağlayan deneysel uygulamayı test etmeye başladı.

Windows Your Phone Uygulaması

Elbette, üçüncü taraf ve bulut hizmetlerini kullanabilirsiniz (veya kendinize e-posta gönderebilirsiniz), ancak özellik, aygıtlardaki dosyalara erişmenin daha sorunsuz bir yolunu vaat ediyor.

Telefonunuzu bir bilgisayarla eşleştirdiğiniz, Android cihazınızda en yeni anlık görüntüleri görebilirsiniz. Sunum yapıyorsanız bunları PowerPoint gibi başka bir uygulamaya sürükleyip bırakabilirsiniz.

Microsoft, ilk olarak bu yılın başlarında Seattle'daki Build geliştirici konferansı sırasında sürükle-bırak deneyimini duyurmuştu. Deneysel özelliği kullanabilmek için telefonunuzun Android 7.0 ve üstü sürümleri çalıştırıyor olması gerekir.

Microsoft

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Cep Telefonu Microsoft Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title