Haberler

    Windows 8.1'in Resmi Çıkış Tarihi Kesinleşti!

    Kısa bir süre önce dedikodu olarak internete düşen çıkış tarihi bugün Microsoft'un duyurusu ile açıklığa kavuştu, Windows 8'in ilk büyük yaması için resmi...

    Burçin Aygün - - Geçtiğimiz gün sağlam bir kaynaktan gelen bilgi, Windows 8.1 adlı büyük güncellemenin önümüzdeki Ekim ayında son kullanıcı ile buluşacağını müjdelemişti. Windows 8 satışlarını ve geri dönüşleri yükseltmesi beklenen dev yama, Microsoft'un resmi açıklamasına göre 17 Ekim 2013 tarihinde kullanıma hazır hale gelecek.

    Bu ücretsiz güncelleme işletim sisteminin arayüzü üzerinde ciddi değişiklikler getirerek, Metro arayüzü sebebi ile sistemi terk eden kullanıcıyı geri çekmeyi hedefliyor. Gelecek olan büyük yenilikler arasında Internet Explorer 11, Özelleştirme güncellemesi, Bing ile devam edecek olan güçlendirilmiş arama desteği, yenilenmiş Windows Store tecrübesi, SkyDrive ile daha başarılı bir bulut bilişim, bulunuyor.

    Pazarlama İletişim Yönetim Sorumlusu Brandon LeBlanc'ın şahsi blog'unda yapılan bu açıklamaya göre yükleme, Windows Start Screen üzerinden, Windows Store ile gerçekleştirilecek.

    Windows 8.1, bu ay içerisinde ürün geliştiricileri ve yazılım şirketleri için kullanıma sunuluyor. Son kullanıcı ise yaklaşık olarak 2 ay daha beklemek zorunda gözüyor.

    Burçin Aygün - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title