Haberler

    Win7 Penceresinde Apple!

    Apple ile Microsoft arasındaki rekabette iki firma da birbiriden ilginç reklamlara imza atıyor. Ancak iki firma da hayranlarının yaptıkları ya da yapmaya çalıştıkları kadar ilginç şeyler düşünmüyor. Apple'ın sadık hayranları, New York'ta lüks dükkanların yer aldığı meşhur Saks Fifth Avenue (5. Cadde) üzerinde yer alan Windows 7 tabelasını kaçırmaya kalktı.

    Elbette Apple hayranları tabelayı söküp götürmeye kalkışmadı. Amaçları Windows 7 reklam penceresinde kendi mesajlarını yayınlamaktı. Ancak Microsoft onlardan bir adım öndeydi. Microsoft bu ekranda Twitter "tweet"lerinin yer almasına izin veriyordu ama Apple hayranlarının mesajları Windows 7 ekranında görülmedi.

    Microsoft bu ekranlarda çıkan Twitter mesajlarını dikkatle takip ediyor. Haliyle Windows'u kendi penceresinde yenmeyi ve Apple yanlısı mesajları burada sergilemeyi planlayan hayranlarının planları suya düştü. Ne yazmayı planladıklarını ise merak etmemek mümkün değil, ama ne yazık ki bu konuda bir açıklama yapılmadı.

    Microsoft reklam tabelasında çıkan mesajları hem insan gücüyle takip ediyor, hem de belirli otomatik kelime filtreleri mevcut.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title