Haberler

Wın Eurasia" Çatısı Altında Bütçe Tasarrufu

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel, düzenleyecekleri WIN Eurasia 2018 Fuarının 6 fuarı tek bir çatı alanda buluşturacağını belirterek, "3 bin katılımcı ve 150 bin ziyaretçiyi tek bir çatı altında buluşturacak WIN Eurasia, katılımcı ve ziyaretçileri için zaman ve bütçe açısından da önemli bir tasarruf sağlayacak." dedi.

Kühnel, dünyanın en büyük "genel fuarı" kabul edilen Hannover'de düzenlenen Hannover Messe Fuarında bir basın toplantısı düzenleyerek WIN Eurasia Fuarı hakkında bilgi verdi.

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık tarafından düzenlenen imalat endüstrisinin iki önemli etkinliği WIN Eurasia Metalworking ve WIN Eurasia Automation'ın ziyaretçi ve katılımcılarından gelen yoğun talep doğrultusunda 2018 yılı itibarıyla WIN Eurasia - World of Industry çatısı altında birleştireceğini söyleyen Kühnel, fuarın 15-18 Mart 2018'de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenleneceğini kaydetti.

WIN Eurasia fuarlarının 2007-2017'de iki ayrı fazda düzenlendiğini anımsatan Kühnel, TÜYAP'ın artan kapasitesiyle önümüzdeki yıl itibarıyla birlikte organize edileceğini yineleyen Kühnel, "Toplam 6 fuar, 3 bin katılımcı ve 150 bin ziyaretçiyi tek bir çatı altında buluşturacak olan WIN Eurasia, katılımcı ve ziyaretçileri için zaman ve bütçe açısından da önemli bir tasarruf sağlayacak. Ziyaretçiler, çok daha fazla ürün grubuna tek bir alanda kolayca ulaşma şansı elde ederken, katılımcılar da fuar boyunca çok daha fazla yerli ve uluslararası ziyaretçiyle bir araya gelebilecekler. Ayrıca, bir fuarın katılımcılarının diğer 6 fuar için potansiyel müşteri olma durumundan hareketle, WIN Eurasia 2018, 6 fuarı tek bir çatı alanda buluşturarak, çok daha fazla iş bağlantısına olanak sağlayacak." bilgilerini verdi.

-"Fuar ziyaretçilerini çok daha fazla ürünle buluşturacak"

Kühnel, WIN Eurasia'nın Türkiye sanayi paydaşları için motivasyon sağlayacağını belirterek şunları söyledi:

"Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda, birbiriyle yakından ilgili sektörleri kapsayacak tek bir etkinliğin önemli bir sinerji yaratacağı görüşünde birleştik. Uygun koşulların oluşması ile 2018'de bu projemizi hayata geçirebilecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. WIN Eurasia - World of Industry 2018, üretim süreçlerinde birbiriyle ilişkili tüm ürün ve hizmetleri tek bir çatı altında bir araya getirecek. Fuar ziyaretçilerini, çok daha fazla ürün, çok daha fazla marka, çok daha fazla katılımcı ile buluşturacak. İnanıyoruz ki güçlerini birleştiren iki WIN'den doğacak yeni enerji, katılımcı ve ziyaretçilerimiz için çok daha yüksek bir verim, çok daha yüksek bir kazanç ortaya koyacak."

- "Fuar yılın en önemli ticari etkinliği olarak öne çıkacak"

Fuarda geleceğin fabrikaları için gerekli tüm ekosistemin tek bir çatı altında sunulacağını anlatan Kühnel, "Böylelikle ziyaretçiler, yeni nesil sac işleme ve kaynak teknolojilerinden yüzey işlem teknolojilerine; otomasyon teknolojilerinden, elektrik ve elektronik sistemlere, hidrolik-pnömatik teknolojilerinden, iç lojistiğe imalat sanayisi için A'dan Z'ye tüm çözümleri tek bir çatı altında deneyimleme fırsatı elde edecekler." diye konuştu.

Otomasyon, dijitalleşme, nesnelerin interneti, artırılmış gerçeklik gibi teknolojik gelişmelerin endüstri dünyasında büyük değişimlere yol açtığı Endüstri 4.0 devrimi yaşanırken, fabrikaların büyük bir dönüşümün eşiğinde yer aldığını aktaran Kühnel, şöyle devam etti:

"Yıllardan beri, endüstride yaşanan gelişmelerin sergilendiği ilk etkinlik olma özelliği taşıyan WIN Eurasia Fuarları ise bu dönüşümde firmalara öncülük etmeye hazırlanıyor. Bu nedenle, üretim süreçlerinin optimizasyonu için geleceğe dönük yatırımlar yapmayı hedefleyen ziyaretçilerin binlerce ürüne kolayca ulaşabilecekleri WIN Eurasia - World of Industry, tüm satın alma kararlarını etkileyecek yılın en önemli ticari etkinliği olarak öne çıkmaya hazırlanıyor."

- WIN Eurasia 6 fuarı bir araya getirecek

Çatı fuar olan WIN Eurasia'nın 6 fuarı kapsayacağını anlatan Alexander Kühnel, alt fuarları şöyle sıraladı:

"Uluslararası Sac İşleme, Metal Kesme ve Şekillendirme Teknolojileri Fuarı (Metalworking EURASIA), Uluslararası Yüzey İşleme Teknolojileri Fuarı (Surface Technology EURASIA), Uluslararası Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri Fuarı (Welding EURASIA), Integrated Industry, Motion and Drives Fuarı (IAMD EURASIA ), Uluslararası Enerji, Elektrik ve Elektronik Fuarı 2017 (Electrotech EURASIA) ve Uluslararası Taşıma, Depolama, İstifleme ve İç Lojistik Fuarı (CeMAT EURASIA)."

Kaynak: AA / Ekonomi

Hannover Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title