Haberler

Wimbledon'da 3 Yarı Finalist Belirlendi

Sezonun 3. 'Grand Slam' Mücadelesi Olan 126. Wimbledon Tenis Turnuvası'nda, Tek Erkeklerde Yarı Finalistlerden 3'ü Belli Oldu.

Sezonun 3. ''Grand Slam'' mücadelesi olan 126. Wimbledon Tenis Turnuvası'nda, tek erkeklerde yarı finalistlerden 3'ü belli oldu.

İngiltere'nin başkenti Londra yakınlarındaki Wimbledon Tenis Kulübü Kortları'nda düzenlenen toplam 14 milyon 966 bin Avro ödüllü turnuvanın 9. gününde, tek erkeklerde çeyrek final maçları yapıldı.

Dünya klasmanında ilk sırada bulunan son 5 yılın şampiyonu ve turnuvanın 1 numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer, çeyrek finalde Hırvat rakibi Mario Anciç karşısında 6-1, 7-5 ve 6-4, son 2 yılın finalisti ve son 4 yılın Fransa (Roland Garros) Turnuvası Şampiyonu olan 2 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal da 12 numaralı seribaşı İngiliz Andy Murray önünde 6-3, 6-2 ve 6-4'lük setlerle 3-0 galip gelerek yarı finalist oldular.

Kariyerinde 2 ''Grand Slam'' turnuvası şampiyonluğu bulunan deneyimli Rus raket Marat Safin, 31 numaralı seribaşı İspanyol Feliciano Lopez'i 3-6, 7-5, 7-6 (7-1) ve 6-3'lük setlerle 3-1 yenerek, kariyerinde ilk kez bu turnuvada yarı finale yükselirken, Fransız Arnaud Clement ile Alman Rainer Schüttler arasındaki maçta, ilk seti Fransız raket 6-3, 2. seti de Alman tenisçi 7-5 kazandıktan sonra müsabaka, havanın kararması nedeniyle yarına ertelendi.

Tek erkeklerde 4 Temmuz Cuma günü yapılacak yarı finallerde, Federer-Safin ve Nadal-(Clement-Schüttler) galibi karşılaşacak.

Turnuvada yarın TSİ 15.00'de başlayacak tek bayanlar yarı final karşılaşmalarında ise 5 numaralı seribaşı Rus Elena Dementieva, bu turnuvada 4 şampiyonluğu bulunan geçen yılın şampiyonu ABD'li Venus Williams; Venus'un kardeşi ve 2002 ile 2003 yıllarının şampiyonu olan 6 numaralı seribaşı Serena Williams da Çinli Zheng Jie ile mücadele edecek.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title