Haberler

Wilma Elles Türkiye'de Gayrimenkul Zengini Çıktı: 16 Daire ve Bir Dükkan Aldım

Güncelleme:

Güzel oyuncu Willa Elles, katıldığı fuarda kazancı hakkında açıklama yaparak, kazandığı paralarla Türkiye'de 16 dairesi ile bir dükkanı olduğunu ve yatırımlarını ikiye katladığını söyledi.

16 DAİRE, BİR DÜKKAN

Kazancıyla Türkiyede gayrimenkule yatırım yaptığını belirten ünlü oyuncuElles, "Almanya'da yaşayan bir Türk, hem memlekete yatırım yapması lazım hem de Almanya'da yaşayan bir Alman başka bir ülkede yatırım yapması her zaman çok keyifli. Ben Türkiye'de 16 daire ve bir dükkan aldım. Almanya'da da yatırım yaptım. Çünkü Türkiye, güneşli ve muhteşem tatil ülkesi. Kim orada yaşamak istemez ki. Bence harika. Emeklilik için mesela. Her zaman gayrimenkule yatırım yapıyorum; çünkü, oyuncu olarak çok yoğun çalışıyorum. O yüzden mesela başka işlerle uğraşamam diye kesinlikle gayrimenkule yatırıyorum; direkt kiraları alıyorum. Sağlam bir kiracı bulduktan sonra hiçbir sıkıntı yok. Olumlu tecrübeler yaşadım" dedi.

"ÇOK ŞÜKÜR TÜRKİYE'DE YAPTIĞIM YATIRIMLAR EN AZ İKİYE KATLANDI"

Alman oyuncu Wilma Elles, "Benim yatırımlar Türkiye'de en az ikiye katladı çok şükür. Yani üç sene önce yatırım yapılan bir dairenin fiyatı şimdi iki katına yükseldi" dedi ve şunları söyledi: "Yani çok güzel gerçekten. Ben Türkiye'de yaşıyorum. Benim ana merkezim Türkiye. O şekilde sürekli bakıyorum. Şimdi de bakıyorum nerede ne var diye. İnşaat kalitesi de çok önemli. Burada en büyük inşaat şirketleri var. Çok güvenilir şirketler var. Evim Türkiye harika bir proje, müthiş bir organizasyon. Zaten katılım da çok yoğundu"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Wilma Elles Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (24)

ÇELİK:

ŞU KADIN TÜRKİYE''YE İLK GELDİĞİNDE KPSS''YE HAZIRLANIYORDUM. KADIN GAYRİMENKUL ZENGİNİ OLDU. BEN HALA ATANAMADIM. YAZIK ÇOK YAZIK ÜLKENİN GENÇLERİNE.

19
1
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Bu kadın benim olsun 32 daire 2 dükkan borcum olsun.

3
16
yanıtYanıtla
TOPÇU:

Öyle bir geçer zaman ki dizisinde bu güzel bayana hasta oldum ama öyle bir hastalık ki tedavisi yok. halen hastayım onsuz yoğun bakımdayım.

2
10
yanıtYanıtla
aaaa:

biz eşşek gibi çalıştık. 20 yılda anca 1 ev aldık

10
0
yanıtYanıtla
sıla:

iticı kadın

8
2
yanıtYanıtla
ABBAS BEY:

ATALARIMIZ BOŞUNA DEMEMİŞ DERE AKARKEN TESTİYİ İYİ DOLDUR . . . . . . . . . YANİ YAŞLANDINMI BUKADAR KIYMETİN BİLİNMİYOR AKILLI BİR KADIN. . . . . . . . . . . . . . . .

9
0
yanıtYanıtla
Mervenur:

Bu hatunun bir dizide oynadigini okumustum bir yerde. Yani ne ara bu Kadar daire ve dükkan alacak para kazanmis ki? Ne gibi isler yapmis? Ben ve esim yillardir Yurt disinda calisiyoruz ancak kredi ile bir daire alabildik. Borcunu belki cocugumuz da ödeyecek. Nasil bir düzendir bu anlayamadim.

7
2
yanıtYanıtla
Roberto Carlos:

Ülkenin parasını Hadise ve bu yiyor :)

8
0
yanıtYanıtla
haci:

niye almasın dünya para kazanıyorlar. denetleme yok vergi yok koy hepsini cebe. ama esnaf dükkan açar sabaha maliyeci gelir kayıt yapar bu düzene lanet olsun.

8
0
yanıtYanıtla
SS:

Çeneleriniz yorulmadı mı daha?

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title