Haberler

Westbrook-Durant İkilisi Seriyi Eşitledi

Güncelleme:

Oklahoma City Thunder, all star oyuncuları Westbrook ile Durant'in 71 sayı kaydettiği maçta, San Antonio Spurs'ü 105-92 yenerek seriyi 2-2'ye getirdi.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) Batı Konferansı finalinde Oklahoma City Thunder, all-star oyuncuları Russell Westbrook ile Kevin Durant'in 71 sayı kaydettiği maçta, San Antonio Spurs'ü 105-92 yenerek seriyi 2-2'ye getirdi.

Batı Konferansı final serisinde 2-1 geride olan Oklahoma City Thunder, San Antonio Spurs'ü konuk etti. Thunder'ın, Los Angeles Clippers'ı elediği Batı yarı finali altıncı maçında, sol baldırında meydana gelen sakatlık nedeniyle play-off'ların kalan bölümünde oynama ihtimalinin çok düşük olduğu açıklanan Serge Ibaka, 3. karşılaşmada olduğu gibi yine ilk 5'teki yerini aldı.

Soyunma odasına 15 sayı farkla (58-43) önde giden evsahibi Thunder, karşılaşmayı da 105-92 kazanarak, San Antonio'da oynanacak beşinci maç öncesinde seriyi eşitledi (2-2).

Thunder'ın all-star oyuncuları Russell Westbrook ve Kevin Durant galibiyetin mimarları oldu. Saha içinden 24'te 12, serbest atış çizgisinden ise 14'te 14 isabetle oynayan Westbrook, maçı 40 sayı, 10 asist, 5 ribaunt ve 5 top çalmayla tamamladı. Durant'in 22'de 11 isabetle 31 sayı, 5 ribaunt, 5 asist ve 3 top çalma ürettiği karşılaşmada, Ibaka da 9 sayı, 8 ribaunt ve 3 blokluk katkı yaptı.

Yüzde 48,7 isabet oranı yakalayan rakibi karşısında yüzde 39,8 ile şut kullanan Spurs'te 14'er sayı atan Tony Parker ve yedek oyuncu Boris Diaw, takımlarının en skorer isimleri oldu. Kenardan oyuna giren Cory Joseph'in 11 ve Kawhi Leonard'ın 10 sayısı da mağlubiyeti önleyemedi.

NBA'e, Indiana Pacers ile Miami Heat arasındaki Doğu Konferansı final serisinin beşinci maçıyla devam edilecek.

Konferans final serilerindeki son durum şöyle:

Batı  Doğu San Antonio Spurs-Oklahoma City Thunder: 2-2 Indiana Pacers-Miami Heat: 1-3 - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Oklahoma City Thunder Los Angeles Clippers San Antonio Spurs Russell Westbrook Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title