Haberler

Bilic: Benim İçin Tek Kulüp Beşiktaş

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın teknik direktörü Slaven Bilic, Türkiye'de tercih edebileceği tek kulübün Beşiktaş olduğunu söyledi.

İngiltere Premier Ligi takımlarından West Ham United'ın hocası Slaven Bilic, Fenerbahçe ile adının anılmasından sonra Türkiye'de tercih edeceği tek kulübün Beşiktaş olduğunu söyledi.

"TÜRKİYE'DE BENİM İÇİN TEK KULÜP BEŞİKTAŞ"

Takımının lider Leicester City ile pazar günü deplasmanda yapacağı karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenleyen Hırvat teknik adam, gelecek sezon için Fenerbahçe'den teklif aldığı iddialarına ilişkin yöneltilen soruya, "Türkiye'de birçok arkadaşım var ama burada mutluyum. Türkiye'de benim için tek bir kulüp var ve o da Beşiktaş'tır." cevabını verdi.

"BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI"

İngiltere Federasyon Kupası'nda hafta içi oynanan mücadelede Manchester United'a 2-1 mağlup olarak yarı final bileti alamamalarına üzüldüğünü belirten Bilic, "Çok büyük bir hayal kırıklığıydı çünkü Wembley'e gitmek ve yola devam ederek kupaya sahip olmak istiyorduk." ifadesini kullandı.

HEDEF LEICESTER GALİBİYETİ

Kupadan elenmelerinin ardından lige odaklandıklarını vurgulayan 47 yaşındaki teknik adam, "Ligde hala 6 maçımız var ve ligi olabildiğince yukarıda tamamlamak istiyoruz. Galibiyetlere Leicester City'i yenerek başlamak istiyoruz." değerlendirmesini yaptı. Leicester City'nin çok zorlu bir rakip olduğuna da değinen Slaven Bilic, "Onlarla oynamak çok zor çünkü maçlarını genellikle 1-0 ve benzer skorlarla kazanıyorlar. Çok sabırlılar ve defanstan hucuma geçiş hızları gerçekten inanılmaz." şeklinde görüş belirtti.

WEST HAM 6. SIRADA

Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Bilic yönetimindeki West Ham United, ligde 32 maçta topladığı 52 puanla 6. sırada bulunuyor.

Kaynak: AA / Spor

West Ham United Slaven Bilic Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title