Haberler

    Wenger Endişeli | Arsenal Beşiktaş Maçlarına Hazır Olmayabilir!

    Arsenal manajeri Arsene Wenger, salı günü oynanacak olan Beşiktaş maçları öncesi takımının tam anlamıyla hazır olmamasından endişeli.

    Arsene Wenger, "Hazırlanmamız için önümüzde kısa bir süre vardı. Çünkü 11 futbolcumuz Dünya Kupası'nda milli takımlarıyla mücadele etti. Oyunculara biraz tatil verince de hazırlanmak için çok az zaman kalıyor. Bence tam anlamıyla hazır olmamız için ekstra 1 haftaya ihtiyacımız var. FIFA kuralları gereği her oyuncuya toplamda 4 hafta tatil vermek zorundayız. Dünya Kupası'nda 7 maç yapan oyuncularımız oldu ve onların biraz nefes alması gerekiyordu" dedi.

    Açıklamalarına devam eden Wenger, "Finansal açıdan iyi durumdayız ve bunu devam ettirmek istiyorsak Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmamız gerekiyor" diyerek bu maça ne denli önem verdiğini vurguladı.

    Dünya Kupası'nda şampiyon olan Almanya Milli Takımı oyuncuları Mesut Özil, Per Merthesacker ve Lucas Podolski, Beşiktaş'la oynanacak ilk maçta forma giyemeyekler. Şimdi Wenger'i kara kara düşündüren, Dünya Kupası'nın ardından uzun bir tatil geçiren üç öenmli oyuncusunun ikinci maça kadar hazır hale gelip gelemeyecekleri.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Arsene Wenger Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title