Haberler

Web Summit'e Türkiye'den Yetenek.li Konuk Oldu

Güncelleme:


Facebook'un ilk yatırımcısı Peter Thiel, Apple eski CEO'larından John Sculley gibi iş dünyasından en iyi isimlerinin sahne aldığı; 23 binden fazla katılımcıyla gerçekleştirilen Web Summit 2014'te, adayların yeteneklerini oyladığı Yetenek.li platformu dikkat çekti.

3 yılda dünyanın en büyük teknoloji etkinliği haline gelen Web Summit, 500'ün üzerinde konuşmacıyla dijital pazarlama, girişimcilik ve internet dünyasını bir araya getiriyor.

Paypal Kurucusu Max Levchin, Facebook'un ilk yatırımcısı Peter Thiel, Apple CEO'su John Sculley gibi iş dünyasından isimlerin yanı sıra sanat dünyasından Müzisyen Bono ve Aktris Eva Longoria'nın da konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte 500'den fazla konuşmacı vardı. Dropbox, Google, Amazon, Cisco, Stripe ve Tinder gibi büyük firmaların yer aldığı zirvede 2000 girişimci görücüye çıktı.

Binlerce yetenek arasında en doğru yeteneği referans yöntemi ile bulunan Kariyer.net iştiraki sosyal ağ Yetenek.li dünyanın en büyük teknoloji konferansı Web Summit Türkiye'den davetli olarak katıldı. Adayların birbirlerini oylayarak yeteneklerini belirlediği bir referans sistemi sunan Yetenek.li, dijital altyapısı ve farklı sistemlere kolay entegrasyonu ile dijital alanda dünyanın en iyilerinin katıldığı zirvede yerini aldı.

Yetenekler nerede?

Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz, "İş dünyasında yetenek savaşlarının en zorlayıcı şekilde yaşandığı bir dönemdeyiz. İşverenler yeteneklere ulaşmak ve bu yetenekleri ellerinde tutmak için yoğun mesailer harcıyor. "Peki, yetenekliler nerede? Bunlara nasıl ulaşacağız?" sorusundan yola çıkarak Yetenek.li stratejik yatırımımızı yapmıştık. Dünya çapında gerçekleştirilen ve tüm dünyadan dijital alanda başarılı isimlerin yer aldığı zirvede yetenek.li ile yer almaktan ve Türkiye'yi temsil etmekten büyük gurur duyuyoruz" yorumunu yaptı.

Yetenek.li'yi sitesine entegre eden Kariyer.net, özgeçmiş sayfasında yer alan Yetenek.li entegrasyonu ile daha kolay yetenek eklemeyi sağlıyor. Adaylar Yetenek.li'ye üye olarak kendi yeteneklerini ön plana çıkarabiliyor. Yetenek.li ile ilgili detaylara http://www.yetenek.li/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Facebook Türkiye Apple Teknoloji Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title