Haberler

Washıngton: Lübnan Sanayi Bakanına Suikast

Suriye'nin Washington Büyükelçiliği, Suikastla Öldürülen Lübnan Sanayi Bakanı Pierre Gemayel'in Öldürülmesinden, Suriye'nin 'Sorumlu Tutulmasını' Kınadı.

Suriye'nin Washington Büyükelçiliği, suikastla öldürülen Lübnan Sanayi Bakanı Pierre Gemayel'in öldürülmesinden, Suriye'nin 'sorumlu tutulmasını' kınadı.

Suriye karşıtlığıyla bilinen Lübnan Sanayi Bakanı Gemayel'in öldürülmesinin ardından dünya kamuoyunun, olayda Suriye'nin parmağı olduğuna işaret ettiğinden yakınan Suriye'nin Washington Büyükelçiliği yetkilileri, yayınladığı bir bildiri ile Suriye'nin suçlanmasını kınadı. Büyükelçilik bildirisinde, "Suriye olarak bu terörist saldırıyı kınıyor, Megayel'in ailesine başsağlığı diliyoruz. Ne yazık ki, bu tür olaylarda Lübnan halkını Suriye'ye karşı kışkırtma amaçlanmaktadır. Lübnan'da yaşanan buna benzer kötü niyetli saldırılarda, geçmişten beri kanıta ihtiyaç duyulmadan Suriye'nin sorumlu tutulması, inanılırlığını kaybetmiştir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title