Haberler

'W İstanbul'un Büyülü Dünyasından Genç Tasarımcılar İçin Eşsiz Bir Fırsat!

W İstanbul, "Genç Tasarımcılar Yarışması" İle Türkiye'de Gelecek Vaat Eden Tasarımcıları W Dünyasının Büyülü Dünyasına Dahil Olmaya Ve Yaratıcılıklarını Sergilemeye Davet Ediyor!

W fenomeninin Avrupa başkenti W İstanbul, Türkiye'de gelecek vaat eden genç tasarımcılara, bu sene ikincisi düzenlenen "W İstanbul Genç Tasarımcılar Yarışması 2011" ile eşsiz bir fırsat sunuyor!

İstanbul Design Week'in bir parçası olarak, W İstanbul ve Gaia&Gino işbirliği ile gerçekleşecek "W İstanbul Genç Tasarımcılar Yarışması 2011" için katılımcılar tercihleri doğrultusunda sabunluk&diş fırçalık, servis tepsisi, mücevher kutusu veya bardak altlığı seçeneklerinden birini tasarlayarak yaratıcılıklarını ortaya koyacaklar.

Türkiye'deki üniversitelerin güzel sanatlar fakültesi, endüstriyel tasarım veya mimarlık bölümlerinde okuyan tüm öğrencilerin katılabileceği "W İstanbul Genç Tasarımcılar Yarışması 2011"nın bu seneki jürileri arasında Arhan Kayar, Aziz Sarıyer, Mahmut Anlar, Luke Pearson, Alexis Georgacopoulos ve Gaye Çevikel gibi Türkiye'de ve dünyada tasarım ve mimari alanda ses getiren isimler yer alıyor.

01 Haziran itibari ile www.youngdesignercompetition2011.com adresinden başvuruların kabul edilmeye başlanacağı yarışmada birinciye 3.000 TL, ikinciye 2.000 TL ve üçüncüye 1.000 TL para ödülünün yanı sıra ilk üçe giren tasarımlar öncelikle İstanbul Design Week'te, sonrasında da W İstanbul'da sergilenme fırsatını yakalayacak!

Eşsiz W dünyasının sunduğu fırsatlarla hayallerinizi gerçekleştirin ve bu kez de kendinizi ödüllendirin!

Yarışma Akışı:

• 01 Haziran - İnternetten başvuruların kabul edilmeye başlanması

• 07 - 20 Haziran – 1. Tur elemelerinin yapılması

• 22 Haziran – İlk 10 finalistin belirlenmesi

• 08- 18 Temmuz – 2. Tur elemelerinin yapılması

• 21 Temmuz – İlk 3 finalistin belirlenmesi

• 27 Temmuz – İlk 3 tasarımın üretimi için kazananlar ve üretici sponsorlarla seçilen tasarımları üretilmesi için buluşmalar

• 01 Ağustos – Yarışmanın finali

• 28 Eylül – İstanbul Design Week'te ilk 3 tasarımın sergilenmesi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title