Haberler

Vural Savaş Didim'de Okurlarıyla Buluştu

Emekli Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Vural Şavaş Didim'de Okurlarıyla Bir Araya Geldi. Kitaplarını İmzalayan Şavaş, Okurlarının Yakın İlgisinden Oldukça Memnun Kaldı. Okumanın Öneminden Söz Eden ve Gençleri Çok Okumaları Yönünde Tavsiyelerde Bulunan Vural Savaş Az Okuyan Toplumlarda Bu Tür Etkinliklerin Okur Oranın Yükselttiğini Savundu.

Emekli Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Vural Şavaş Didim'de okurlarıyla bir araya geldi. Kitaplarını imzalayan Şavaş, okurlarının yakın ilgisinden oldukça memnun kaldı. Okumanın öneminden söz eden ve gençleri çok okumaları yönünde tavsiyelerde bulunan Vural Savaş az okuyan toplumlarda bu tür etkinliklerin okur oranın yükselttiğini savundu.

Fırsat buldukça Didim'e geldiğini ve Didim'i çok sevdiğini belirten Savaş "Halkın gösterdiği ilgi beni son derece mutlu etti. Az okuyan toplumda bu tip etkinlikler kitabın halka sunulmasında çok faydalı oluyor. Kitap okumak da bir alışkanlıktır. Didim'i gerçekten çok seviyorum. Gerek yerli halk olsun gerekse gelen misafirler olsun bu gibi standlara yoğun ilgi gösteriyor. Bu da beni ayrıca mutlu ediyor" dedi.

(EV-İK-

(EV-İK-Mİ-)

09.08.2007 18:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title