Haberler

Vural: Evren Paşalar Susturamadı, Recep Paşalar mı Susturacak?

Mhp Grup Başkanvekili Oktay Vural, haksızlıklar karşısında susmayacaklarını ve kimsenin kendilerini susturamayacağını belirterek, "Evren Paşalar susturamadı, Recep Paşalar mı susturacak ?" dedi.

Mhp Grup Başkanvekili Oktay Vural, haksızlıklar karşısında susmayacaklarını ve kimsenin kendilerini susturamayacağını belirterek, "Evren Paşalar susturamadı, Recep Paşalar mı susturacak ?" dedi. Vural, cep telefonuyla kavga anının görüntüsünü basın toplantısında gazetecilere izletti ve ardından bu görüntüleri gazetecilerle paylaştı.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ve beraberindeki MHP'li milletvekilleri ile birlikte, TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan kavganın ardından TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Zorbalıkla karşı karşıya bulunulduklarını belirten Vural, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak zalimlerle uğraşırken, bunu sindiremeyen maalesef AKP milletvekilleri, Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerine saldırarak sonuç alma gayretine girmişlerdir. Milliyetçi Hareket Partisi susmayacak ve susturulamayacaktır. Haksızlığın karşısında hakkı savunmaya, mağdurların karşısındaki zalimlerle mücadele etmeye, zulümle mücadele etmeye kararlıyız" dedi.

Yoklama sırasında yaşanan pusula tartışmasına da değinen Vural, "Pusulayı eğer başkaları vermişse bunun sahtekarlık olduğunu belirterek, "17 Aralık'ta rüşvetle yakalananlar, bugün sahtekarlıkla yakalandılar ve bunun üzerini örtmek için saldırıya geçmişlerdir" dedi. Vural, "Susmayacağız, hiç kimse susturamayacak. Evren Paşalar susturamadı, Recep Paşalar mı susturacak göreceğiz" dedi.

Genel Kurulda yaşanan kavganın cep telefonu ile çekilen görüntülerini izleten Vural, "Bir milletvekiline karşı 30-40 kişi saldırdı. Hepsi hak ettiği cevabı aldı" dedi.

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ise kendisine 60 milletvekilinin birden saldırdığını söyledi. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Oktay Vural Sinan Oğan Iğdır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title