Haberler

Vücudunu Her Şekle Sokuyor

Kırklareli'nin Çukurpınar Köyü'nde Yaşayan 22 Yaşındaki Mustafa Yılmaz Yaptığı Akrobasi Hareketleri ile Görenleri Şaşırtıyor. Vücudunu Lastik Gibi Kıvırabilen Yılmaz 'Dünyanın En Esnek Adamı' Olarak G...

Kırklareli`nin Çukurpınar Köyü`nde yaşayan 22 yaşındaki Mustafa Yılmaz yaptığı akrobasi hareketleri ile görenleri şaşırtıyor. Vücudunu lastik gibi kıvırabilen Yılmaz `Dünyanın en esnek adamı` olarak Guinness Rekorlar Kitabı`na girmek istediğini söyledi.

Kırklareli`nin Çukurpınar Köyü`nde dedesiyle birlikte yaşayan ve Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Elektronik Bölümü 2`nci sınıf öğrencisi olan Mustafa Yılmaz, 7 yaşındayken televizyonda gördüğü hareketleri denemeye başladı. 15 yıldan bu yana 300`e yakın figür geliştiren Mustafa Yılmaz görenleri şaşkına çeviriyor. Köyde günde 6 saat çalışarak değişik figür ve hareketler geliştirdiğini söyleyen Mustafa Yılmaz en büyük hedefinin `Dünyanın en esnek adamı` unvanıyla Guinness Rekorlar Kitabı`na girmek olduğu söyledi. Yaptığı hareketlerle köylülerin ilgi odağı olan Mustafa Yılmaz bir an önce sponsor bularak ülkesini en iyi biçimde tanıtmak istediğini söyledi. Dünyanın en esnek adamı olduğunu iddia eden Mustafa Yılmaz, ``Türkiye`de ve dünyada benim kadar esnek, vücudunu benim kadar iyi kullanan bir olacağına inanmıyorum`` dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title