Haberler

Volkswagen'den Passat "Exclusive"

Volkswagen'in Passat modeli, özel bir seriyle genişledi. Comfortline ve Highline donanım seviyesi arasına konumlandırılan Passat Exclusive, iki farklı motor seçeneğiyle satışa sunuluyor.

Volkswagen'in Passat modeli, özel bir seriyle genişledi. Comfortline ve Highline donanım seviyesi arasına konumlandırılan Passat Exclusive, iki farklı motor seçeneğiyle satışa sunuluyor.

Volkswagen'den yapılan açıklamaya göre, yedinci jenerasyonuyla modern tasarım detaylarını, yüksek malzeme ve işçilik kalitesini, ileri teknoloji ürünü sürüş destek sistemleriyle kusursuz şekilde birleştiren Volkswagen'in B segmentindeki başarılı model ailesi Passat,  "Exclusive" serisiyle premium öğelerle zenginleştirildi.

Passat'ın beşinci ve altıncı jenerasyonlarında da üretilen ve tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan "Exclusive" özel serisi, sahip olduğu ayrıcalıklı ekipman seviyesiyle Comfortline ve Highline donanım seviyeleri arasında konumlanıyor. Araç, şık bir dış görünümün yanı sıra kaliteli malzemelerin kullanıldığı bir iç mekan sunuyor.

Passat Exclusive'de, Comfortline donanım seviyesine ek olarak, 17 inç Salamaca alüminyum alaşımlı jantlar, alüminyum alaşımlı stepne, ön çamurluklarda "Exclusive" logoları, ışıklandırmalı "Exclusive" marşpiye kaplamaları, "Nappa" deriyle kaplı, spor, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, ısıtmalı ön cam silecek fıskiyeleri, yüzde 65 oranında karartılmış arka ve arka yan camlar, ön kol desteği arkasında 230V'luk güç soketi, elektrikli arka ve manuel arka yan cam perdeleri, "Tamo Creme Silk-Mat" ahşap dekor ve lastik basınç uyarı sistemi bulunuyor.

Sadece sedan karoseriyle satışa sunulan Passat Exclusive, güçlü ve verimli motor / şanzıman kombinasyonlarıyla pekiştirildi. Passat Exclusive, hem manuel, hem de DSG şanzımanla alınabilen, 1,4 TSI 122 PS BlueMotion Technology ve 1,6 TDI 105 PS BlueMotion Technology motor seçenekleriyle sunuluyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Volkswagen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title