Haberler

    Volkswagen Amarok'un Üretimi Başlıyor

    Yenilikçi teknoloji, yüksek güvenlik standartları ve yakıt verimliliğini, konfor ve ergonomideki en iyi değerlerle birleştiren Volkswagen Amarok'un üretimine başlanıyor.

    Yenilikçi teknolojiye sahip dayanıklı TDı motorlar

    Volkswagen Ticari Araç, yeni modelin motorlarında dayanıklı, yakıtı verimli kullanan, yüksek teknolojili turbo dizeli seçti. 120 kW / 163 PS gücündeki common rail enjeksiyonlu 2.0 TDı, çift turboya sahip ve 1500 d/d'den itibaren 400 Nm tork üretiyor. 2.0 TDı motor 6 ileri vitesli düz şanzımanla sunuluyor.

    Dinamik ve bütün yollarda güvenli

    Volkswagen Amarok'ta güç aktarımı bakımından üç farklı kavram sunuluyor; sürekli dört tekerlekten çekiş, isteğe bağlı dört tekerlekten çekiş ve arkadan itiş. Arka diferansiyel kilidi ise bütün versiyonlarda opsiyonel sunuluyor.

    Geniş iç bölüm ve sınıfındaki en geniş yük alanı

    Sınıfının en genişi olan büyük ve ergonomik tasarımlı iç bölüm Volkswagen çizgisni yansıtıyor. Amarok'un yük alanı da kendi sınıfındaki en geniş boyutlara sahip. Sadece 525 milimetre yüksekliğindeki tabanıyla, 2.52 metrekare yük alanına sahip. Ayrıca tekerlek çıkıntıları arasındaki 1,222 milimetre genişlik de sınıfının en iyisi. Orta boy bir pick-up'ta ilk kez Euro paletleri yanlamasına yüklemek mümkün ve böylece alandan kazanılıyor.

    Amarok güvenlik bakımından sınıfındaki standartları yükseltiyor

    Amarok'ta sürücü ve yan perde hava yastıkları, ayarlanabilir koltuk başlıkları ve emniyet kemerleri bulunuyor. ABS ve ASR ile birlikte elektronik diferansiyel kilidi (EDL) Amarok'ta standart. Bir düğmeye basarak devreye sokulan diğer bir standart özellik de Off-Road ABS (arazi için ABS) ve arazide ve çakıllı yollarda fren mesafelerini önemli oranda azaltıyor. isteğe bağlı sunulan ESP sistemi seçildiğinde, 30 km/s'nin altındaki hızlarda Offroad-ABS'nin devreye sokulması durumunda, aynı zamanda Yokuş Aşağı iniş Desteği'ni de devreye alıyor.

    Bunlara ek olarak, bütün araçlarda yokuş yukarı kullanımda, sürücü gaz pedalına yeterince basıncaya kadar aracı yerinde tutarak geri kaymasını önleyen yokuş kalkış yardımı bulunuyor.

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title