Haberler

Volkan Yaman Pazarlığı

Galatasaray Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Adnan Polat ve Yönetici Haldun Üstünel, Antalyasporlu Yöneticilerle Volkan Yaman Transferi İçin Pazarlık Yaptı.

Galatasaray Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel, Antalyasporlu yöneticilerle Volkan Yaman transferi için pazarlık yaptı.

Antalya'ya dün gece gelen Adnan Polat ve Haldun Üstüner, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Mali Asbaşkan Abdurrahman Yılmaz, Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yöneticiler Şefik Öz ve Sabri Ünver ile bir restorantta biraraya geldi.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Volkan Yaman'a karşı Galatasaray'dan Özgürcan ve kaleci Fevzi ve para talep ettiklerini belirtti. Süğlün, “Kaleci Fevzi konusunda sorun yok. Ancak Özgürcan'ı vermek istemiyorlar. Karl Heinz Feldkamp Özgürcan'ı bırakmayacağını belirtmiş. Para konusunda da küçük pürüz kaldı, kısa sürede halledilecek” dedi.

Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner'in Antalyaspor'a futbolcu konusunda yardımcı olacaklarını belirtiklerini de kaydeden Süğlün, şunları söyledi:

“Galatasaray 24 Haziran'da kampa giriyor. Feldkamp bütün oyuncuları kampta görmek istemiş. Galatasaraylı yöneticiler bize serbest bırakacakları futbolcular konusunda önceliğin Antalyaspor'da olacağını söylediler. Kamp sırasında Feldkamp'ın takımda istemediği futbolculardan bize uygun olanları verecekler. Onursal başkanımız Menderes Türel ve başkanımız Sedat Peker biraraya gelip Volkan Yaman konusundaki son durumu değerlendirecekler. Kısa sürede bu işe nokta koyacaklar.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title