Haberler

    Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in Yerine Asmir Begovic Geliyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe, İngiliz ekibi Bournemouth'ta forma giyen Boşnak kaleci Asmir Begovic'in transferini bitiriyor.

    Fenerbahçe'de Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu'nun gelmesinin ardından transfer hedefleri daha da artmaya başladı. Fenerbahçe'nin, İngiliz ekibi Bournemouth'un kalecisi Asmir Begovic ile yakından ilgilendiği iddia edildi. Geçtiğimiz sezon Chelsea'den kırmızı- siyahlı takıma transfer olan 31 yaşındaki eldiven, Premier Lig'de 38 maçta forma giydi ve kalesinde 61 gol gördü. Asmir Begovic, Bosna Hersek Milli Takım formasını ise 2009 yılından bu yana 61 kez terletti.

    1.98'LİK DEV KALECİ

    İngiliz basınına göre Fenerbahçe ile Bournemouth arasındaki ilk görüşmeler gerçekleşti. Sonucunu birkaç gün içinde netleşeceği de ifade edildi. 1.98 boyundaki file bekçisinin 7 milyon Euro civarında bonservisi bulunuyor. Fenerbahçe yönetiminin kiralama teklifinde ısrar edeceği de ifade ediliyor.

    TAM 10 YILDIR İNGİLTERE'DE OYNUYOR

    2008 yılında Portsmouth takımına transfer olan Asmir Begovic performansıyla 2015'te Chelsea ile sözleşme imzaladı. Chelsea'deki 2. senesinde Cech ile rekabet etmek zorunda kaldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Bournemouth Fenerbahçe Chelsea Spor Haberler

    500

    Yorumlar (10)

    ŞAPKACI:

    FENER BAHÇE -REPUPLIC OF BANANAS. . . . YAPACAĞI İŞ BU KADAR. ALİ KOÇ OLSA NE OLUR. AZİZ OLSA NE OLUR ALİ ŞEN OLSA NE OLUR. TABİİKİ GALATASARAY İMPARATORLUĞU YİNE ŞAMPİYON OLUR. VE COCU''NUN KOKUSU ÇIKINCA COVULUR ŞEY KOVULUR YANİ. . . . .

    5
    16
    yanıtYanıtla
    mehmet kaplan:

    boş konuşuyorsun

    yanıt1
    yanıt0
    ......:

    boş komuşma gs 6 sıfırı ne çabuk unuttunuz

    yanıt1
    yanıt0
    EKREM:

    KARDEŞ BEŞİKTAŞLIYIM AMA OKUDUĞUM EN SAÇMA YORUM BUYDU YANİ. BU MİLLET NEDEN BU KADAR BENCİL OLUR Kİ PARDON GS MİLLETİ NEDEN BU KADAR BENCİL DİYE SORMAK LAZIM. SAYGILAR.

    yanıt2
    yanıt2
    takkeci:

    BİZ KİMSEYİ KÜÇÜMSEMiYORUZ VE KÜÇÜMSEMEDİK FENERLİLER KENDİ KENDİNE CUM. İLAN ETTİ SERSENİŞİMİZ ONDANDIR. ŞAPKACI ABİMİ KIZDIRMAYIN HEPİNİZE GEÇİRİR O ŞAPKAYI. .

    yanıt1
    yanıt0
    teolog33:

    -Bu mhk ve federasyon yapısıyla Fenerbahçe''nin şampiyon olması mümkün değildir. bjk Trabzon ve diğer klüplerin lobilerini yöneten gs lobisi kırılmadan Fenerbahçe''nin şampiyon olması mümkün değildir. - Ali Koç''un bu lobileri kırmadan başarılı olmadan başarılı olması mümkün değildir. Spor medyası Fenerbahçe düşmanıdır. Bu lobiler kırılmadan başarılı olmak mümkün değildir. - Aziz Yıldırım''ın ardından 3 milyar borcu olan bir klübün üzerine daha da çok gidilecek ve başarısız olması sağlanacaktır.

    4
    6
    yanıtYanıtla
    MEDYUM MEMİŞ:

    HADİ BEA BÜYÜK FALCISIN GÖZLERİNDEN ÖPERİM.

    yanıt4
    yanıt2
    İSLAM SEVDALISI OSMANLI TORUNU ERGİN:

    YABANCI FUTBOLCU İSTEMİYORUZ LİGİMİZDE. PARALARIMIZ MÜSLÜMAN OLMAYANLARA GİTMESİN. ALACAKSANIZ EN AZINDAN MÜSLÜMAN FUTBOLCU ALIN.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Merithan:

    YATIRMI KALECİYE YAPIN UZUN YILLAR GÖTÜRECEK BİR KALECİ BOŞA PARA VE ZAMAN KAYBINA GİRMEYİN ETKİLİ VEGENÇ BİR KALECİ ALIN PARAYA KIYIN

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Merithan:

    İHTİYARLARI TOPLAMAYA BAŞLADILIR

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title