Haberler

Volkan Demirel'in Kayserisporlu Futbolculara Söylediği Ağır Sözlerin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Kayserisporlu futbolcuların, Fenerbahçe galibiyeti sonrası yaşadığı sevince tepki gösteren Volkan Demirel'in soyunma odası koridorlarında yankılanan ağır sözleri ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin sahasında Kayserispor'a 3-2 yenildiği maçın ardından iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşanmıştı.

Ülker Stadyumunda oynanan karşılaşma sonrası Kayserisporlu futbolcular, galibiyeti taraftarıyla kutlamıştı. Daha sonra konuk takım oyuncuları soyunma odasına giderken, Cherry, Deniz ve Bilal tekrar sahaya çıkarak taraftarlarına 3'lü çektirmişti.

FENERBAHÇE TRİBÜNLERİ DE KAYSERİSPORLU FUTBOLCULARA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Fenerbahçe tribünleri de galibiyet kutlamalarını sürdüren Kayserisporlu futbolculara tepki göstermişti. Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel ve Alper Potuk da sahaya girerek, Sarı-lacivertli taraftarların daha fazla tepki göstermemesi için Kayserisporlu oyunculara uyarıda bulunmuştu.

Bu uyarının ardından da Kayserisporlu ve Fenerbahçeli futbolcular arasında tartışma yaşanmıştı.

Gerginlik sırasında itiş kakış yaşanırken Volkan Demirel'in sinirli olduğu gözlendi. Tecrübeli kalecinin çıkış tünelinde Kayserisporlu futbolculara ne dediği de ortaya çıktı.

"ŞEREFSİZLİK YAPMAYIN"

Sinirlerine hakim olamayan Volkan Demirel'in görüntülerde "Sakin... Sakin... Şov yapmaya gerek yok! akıllı akıllı içeri... Akıllı akıllı içeri... Şerefsizlik yapmayın bir maç kazandınız diye" dediği duyuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (69)

Jandarma mitci:

Türkiye''de milyonlarca spor severin Fnerbahçe''den nefret etmesinin sebep olan 2 futbolcu birisi kaleci Volkan digeri Emre Belezoglu. . . . Fenerbahçe şampiyon olmasın kim olursa olsun

32
7
yanıtYanıtla
futbolcunun akıllısı gerek:

emre gitti alper başladı onuda unutmayın

yanıt7
yanıt1
SSK EMEKLİSİ:

VOLKAN DEMİREL BU MEMLEKETE GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK TAKIMININ EN BÜYÜK KALECİSİ DUR ;HER ADAMIN HARCI DEĞİL F E N E R B A H ÇE NİN KALESİN DE ON BEŞ SENE KALMAK VARSA YAZIN DA ALEM BİLSİN . KEDİ ULAŞAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DER SİZLERDE O HESAPSINIZ . VOLKAN SENİ ÇOK SEVİYORUZ :

4
34
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

BEN VOLKANI SAVUNMUYORUM YAPDIĞI BAŞARILARI YAZIYORUM . PEKİ GAZDECİ NE YAPDI Kİ EVİNDEN ALDIRTACAK . ?PEKİ BUNU SAN VEYA BANA NİYE DEMİYOR ? DİYORUM Kİ BURDA Bİ SÜRÜ VOLKAN DÜŞMANI BİR OLMUŞ VOLKANI LİNÇ ETMEYE ÇALIŞIYORLAR . AMMA YEDİRMEZLER SİZE HADE YÜRÜYÜN BAŞGA GAPIYA NAŞ NAŞ :

yanıt1
yanıt2
LAZ ADNAN:

Sen varya Sen senin o beynin varya beynin. FENEBAHCE yi nekadar büyütmüsün kendi kendine. Inanki hakemler federasyonlar olmasaydi Türkiyede Futbol adaletli yönetilseydi Ne Fener Cim Bom normal bi takim olurdu. Iki takiminda yüzde 70 Sampiyonluklari calinmis sampiyonluklar. Utanmadan bide Volkani gercekten Volkan Demireli Adam yerine koyuyorsun ya yazacaklarimi yazamiyorum. Kendinen adamligindan hatta insanligindan utanmalisin. Bu Volkan hala yasadigina gercekten dua etmeli.

yanıt1
yanıt0
Serzeniş:

Şerefsizlik Yapmayın Diye Bir Sözü Savunan Şerefsiz Sahsiyetlerde var Tabi Aramızda Saygı Duyuyoruz. Volkan Bu Memlekete Gelmiş Emreden Sonra En KARAKTERSİZ EN BENCİL iNSAN Bence Seninde Volkandan Aşağı Kalır Yanın yOK Klavye Emeklisi Seni :)

yanıt1
yanıt0
Adem67nrw:

Kendi yaptıklarını unutuyor heralde bu volkan kovun pisliği

20
3
yanıtYanıtla
Fenerbahcemmm:

Kaldiramiyorsaniz kayseriporun galibiyetini sahaya cikip Adam gibi futbol oynayacaksiniz madam gibi deyil elin oglu gelir uc tane ceker ondan sonrada show yapar sporun ozunde var kazaninca sevinmek volkan efendi Sen once sacma sapan yediyin gollere bak senin yediklerini amator bir kaleci yemez biraz ince islerinen fazla ilgileneceyine kaleciliyini duzelt futbolu biraktiktan sonra zamanin baya olacak ince islerini ozaman bol bol yaparsin kocum

20
2
yanıtYanıtla
ÇAKIRIN SAĞ KOLU:

bu volkan ve emre kadar çirkef futbolcu yok ülkede

18
3
yanıtYanıtla
BJK 1903:

Adamlar sevinmeyecek mi ?

16
4
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title