Haberler

Volkan Demirel: En Sonunda Zevk Veren Taraf Biz Olacağız

Güncelleme:

Fenerbahçeli Volkan, Elazığ maçından sonra, "Sanırım lige zevk vermek istiyorlar, en sonunda zevk veren taraf biz olacağız, merak etmesinler" dedi.

Deplasman'da 1-1 biten Elazığspor maçından sonra Fenerbahçe cephesinde isyan vardı. Ersun Yanal'dan sonra kaleci Volkan Demirel de çok sert eleştirilerde bulundu.

Volkan şöyle konuştu:

"Değerlendirilecek çok fazla bir şey yok. Hakemleri mi, bizim takımı mı, pozisyonları mı? Gerçekten bilemiyorum. Hakem, Mehmet Topal'a demiş avantaja bırakmıyorum, çünkü elden sekti diye. Bizim tam karşımızda oldu. Ben kaleden gördüm. Fazla uzatmak istemiyorum.

"BUNLARI KALDIRAMIYORUM"

Konuştuğumda ağır konuşurum. 1-2-3 değil, artık yeter. Kim verilecekse bizim maçlarımıza iyice incelensin öyle verilsin. Her insan hata yapar, penaltıyı görmezsin ama Sivas maçındaki görmezsin, Cristian'ın ayağını çekmesini tekme atma olarak değerlendirirsin. Artık daha insancıl olmamız gerekyor. Bizim performansımız tartışılabilir. Biraz da yapılanları tartışmak lazım. Mesleğimi bir kenarı koyup farklı şeyler konuşacağım, kaldıramıyorum. Artık zor dayanıyorum. Yeter. Yetmezse de devam etsinler.

"EN SONUNDA ZEVK VEREN TARAF BİZ OLACAĞIZ"

Biz futbolcu arkadaşlarımız olarak elimizden geleninin en iyisini yapacağız. Biz inandık, şu arkadaşları biraz tutarsak (hakemler) biz rahat rahat devam edeceğiz. Biz yardım istemiyoruz, doğru olanı istiyoruz. Herkes de karakterini yansıtsın, bazı yerlere yaranmak için davranışlar göstermesin. Sivas maçı, bu maçtaki pozisyonları tartışalım. Pozisyonlardan sonra puanları toplayalım bakalım puan farkı kaç olacak? Sanırım lige zevk vermek istiyorlar, en sonunda zevk veren taraf biz olacağız, merak etmesinler..."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sivas Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title