Haberler

Volkan Demirel'e Telefon Fırlatan Şahsa 5 Ay 25 Gün Hapis

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde futbolcu Volkan Demirel’e cep telefonu fırlatan şahıs, kasten yaralama ve spor alanlarında yasak madde bulundurmak suçlarından 5 ay 25 gün hapse çarptırıldı.

Galatasaray- Fenerbahçe derbisinde futbolcu Volkan Demirel'e cep telefonu fırlatan şahıs, kasten yaralama ve spor alanlarında yasak madde bulundurmak suçlarından 5 ay 25 gün hapse çarptırıldı. Mahkeme sanığın hapis cezasını ertelerken, 1 yıl sahalara girişini yasakladı.

23 Nisan 2017'de oynanan Fenerbahçe- Galatasaray derbisinde Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel'e kale arkasından telefon fırlatan sanığın yargılandığı dava karara bağlandı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya şikayetçi Volkan Demirel ve avukatı katılmadı. Sanık Aliasker V.'yi ise avukatı temsil etti. Hakim, şikayetçi Volkan Demirel'in celse arasında ifade verdiğini, sanığın şikayetinden vazgeçtiğini söyledi. Sanık Aliasker V.'nin avukatı ise müvekkilinin beraatini istedi.

Mahkeme, Aliasker V.'yi cep telefonuyla "kasten yaralama" suçundan 5 ay, spor alanlarında yasaklı madde bulundurmak suçundan da 25 gün olmak üzere toplam 5 ay 25 gün hapis cezasına çarptırdı. Hapis cezasını 5 yıl süreyle erteleyen mahkeme, sanığın 1 yıl süreyle sahalara girişini yasakladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık Aliasker V.'nin sahaya kendisinin kişisel telefonu dışında kullanmadığı başka bir telefon soktuğu ve bu telefonu tribünden kaleci Volkan Demirel'e fırlattığı, telefonun Demirel'in bacağına isabet ettiği belirtilmişti. İddianamede cep telefonunun silahtan sayıldığı bilgisine yer verilirken, sanık hakkında "spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabakanın bozulması" ve "silahla kasten yaralama" suçlarından 1,5 yıldan 5,5 yıla kadar hapis cezası istenmişti. Ayrıca sanığa 1 yıl süreyle spor müsabakalarını seyirden men cezası verilmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Volkan Demirel Galatasaray Fenerbahçe İstanbul 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title